Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Se video Elvis kostume til kvinder, som indeholder en kort, hvid kjole med bælte og en rød kappe. Kjolen har lynlås på forsiden, guldklæder og masser af udsmykning. Tilføj et par Elvis solbriller, en mikrofon og et par hvide diamant strømpebukser for at fuldende dit look. Kostumet er super godt til sidste skoledag, karneval og lignende.

Elvis kvinde kostume

    Medfølger:  
  • Bælte
  • Kappe
  • Kjole
Elvis kostume til kvinder, som indeholder en kort, hvid kjole med bælte og en rød kappe. Kjolen har lynlås på forsiden, guldklæder og masser af udsmykning. Tilføj et par Elvis solbriller, en mikrofon og et par hvide diamant strømpebukser for at fuldende dit look. Kostumet er super godt til sidste skoledag, karneval og lignende. Brug størrelsesguiden herunder til at finde den størrelse der passer dig.
329 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)

Vælg Størrelse :

* Påkrævede felter

329 DKK
  • Danmarks bedste udvalg
  • Prisgaranti på alle varer
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • Forskellige leveringsmuligheder
  • Rabat ved køb over 1.000 kr.
Videopræsentation
Detaljeret vareinformation

Varenummer: S332520

Elvis kvinde kostume til kvinder (voksne).

Kategorier: Elvis, Alle kostumer , Berømte personer og figurer , 60'er tema , Temaer:, Alle Voksen kostumer, Kvinde kostumer, Sexede kostumer - FEVER, Kvinder, 60'er tema, 70'er tema, Kendte personer, Kostumer, Sidste skoledag, Nytår, Nytårskostumer, Kvindekostumer, 60er ko

Leverandørbeskrivelse: Elvis Viva Las Vegas Costume, White, with Dress & Cape. Film and TV Fancy Dress. Elvis Presley Licensed Fancy Dress. Dry Clean Only.
Bliv dronnigen af rock i vores kostume af høj kvalitet til kvinder. Dette er vores officielt licenserede Elvis Viva Las Vegas kostume. Vores Elvis Las Vegas kostume består af en dekoreret, kort hvid kjole og en rød kappe. Kjolen har juveler på brystet og på manchetterne. På manchetterne hænger der også hvide kvaster. Kjolen har en stand-up krave og på taljen sidder der et guldfarvet bælte. For at fuldende dette udseende, glem ikke af tilføje vores Elvis guld nuancer.