Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 398 DKK mere!

Engangsglas

Sorter faldende

6 vare(r)

Sorter faldende

6 vare(r)


 

Når der er fest hjemme i privaten, så er det tit et større arbejde, der venter, både før, under og efter festen. Det gælder alt fra planlægning, pyntning over menu til den uvelkomne oprydning dagen efter. Det er en oprydning, der i mange tilfælde kan tage det meste af dagen, for udover at få orden på rodet og sætte alting tilbage på sin plads, så venter opvask, gulvvask og så videre. Men hvis man er træt af at stå op til en bugnende og uoverskuelig opvask, så kan man med fordel købe engangsservice i stedet for at bruge porcelænet og glassene derhjemme.

Engangsglas er en smart måde at undgå unødig opvask, både almindelige plastik glas og fx engangs champagneglas. Dagen efter festen kan man i stedet finde den store, sorte skraldepose frem og rydde plastikglassene ud den vej – væk fra øje og væk fra sind. Med engangsglas er du som vært også fri for at bekymre dig om dine egne glas i løbet af aftenen, for både almindelige glas og vinglas har det jo med at gå i stykker i flertal under en større fest, hvor stemningen når fornøjelige højder.

Med et stort overskud af engangsglas kan du i stedet tage den med ro og feste løs i forhold til at koncentrere dig for meget om dine egne ting og stå vagt om al servicen derhjemme. Køb derfor dig og familien lidt frihed og invester i service, man ikke skal værne om eller være urolig for. Engangsglas er en del af den lille investering.