Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Se video Frækt kostume til kvinder i form af en kort, blå kjole med Storbritanniens flag på forsiden. Kjolen er lavet i blødt stof, og med påsyede pailletter foran. Tilføj en mikrofon, og dit kostume er klar til både karneval og sidste skoledag.

England kjole kostume

    Medfølger:  
  • Kjole
Frækt kostume til kvinder i form af en kort, blå kjole med Storbritanniens flag på forsiden. Kjolen er lavet i blødt stof, og med påsyede pailletter foran. Tilføj en mikrofon, og dit kostume er klar til både karneval og sidste skoledag. Brug størrelsesguiden herunder til at finde den størrelse der passer dig.
349 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)

Vælg Størrelse :

* Påkrævede felter

349 DKK
  • Danmarks bedste udvalg
  • Prisgaranti på alle varer
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • Forskellige leveringsmuligheder
  • Rabat ved køb over 1.000 kr.
Videopræsentation
Detaljeret vareinformation

Varenummer: S250010

England kjole kostume til kvinder (voksne).

Kategorier: Alle kostumer , Berømte personer og figurer , Kvinde kostumer, Sexede kostumer - FEVER, Kvinder, 90'er tema, Nytår, Nytårskostumer, Kvindekostumer, FEVER sexede kostumer, Berømte personer og figurer Kostumer, 90'er tema, Alle Voksen kostumer, Alle kostume

Leverandørbeskrivelse: Fever All that Glitters Rule Britannia Costume, Blue, includes Sequined Union Jack Dress. Fever Range. Fever Fancy Dress. Dry Clean Only.
Vis din patriotiske støtte ved hjælp af denne korte, ærmeløse kjole med det britiske flag. Kjolen blev først gjort berømt af Spice Girls, og vi har taget den til næste skridt ved at tilføje pailletter. Bagsiden er en ensfarvet blå. Længden af kjolen i small og medium er 81 cm.