Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Fangedragt kostumer

Sorter faldende

1 til 20 ud af 24

Sorter faldende

1 til 20 ud af 24


Holder du af at sætte dig selv i sjove og overraskende situationer, så kan du med fordel vælge et orange fange kostume ved næste udklædningsfest. Men hvorfor du er fange, hvad der er sket, og hvordan du blev taget af ordensmagten, det er en historie, som du selv må brygge videre på.

Det kan blive en herlig historie om tabte millioner efter et storladent kup, et mislykket finanseventyr, eller måske er du den moderne udgave af Jack the Ripper eller Charles Manson. Der er masser af spændende fortællinger at fortælle dit måbende publikum, der spændt venter på.

Orange, gul/sort eller sort/hvid fangedragt?

Er I to af sted til kostumefest, karneval eller på en sidste skoledag kan det også være et sjovt gimmick at din ven eller partner klæder sig ud som fængselsbetjent, der konstant holder øje med dig eller måske ligefrem trækker dig med rundt, som aftenen skrider frem.

Måske du kan få hjælp af medsammensvorne til en fangeflugt fra fængslet, mens din oppasser er uopmærksom et øjeblik. Der er masser af spændende eventyr og action i vente, når du vælger kostumet, der i den grad kan sætte scenen for festen, der kan blive en helt uforglemmelig én af slagsen. Fangedragterne fås både i orange, gul/sort og sort/hvid. Fange kostumet passer naturligvis perfekt sammen med en udklædning som politi, hvis I fx er et par eller en gruppe der skal klædes ud. Det kan også passe sammen med en udklædning som army soldat.