Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Farvede kontaktlinser

Sorter faldende

1 til 20 af 73

Sorter faldende

1 til 20 af 73


Kontaktlinser var engang en erstatning for brillen for de personer, der foretrak ikke at bære de engang lidt klodsede og ofte nedværdigende briller – sådan så nogle i hvert fald på dem, mens andre intet havde imod at gå med briller i moderne design og tidstypiske farver og udformninger. Men i dag findes der hele kataloger af kontaktlinser, der ikke nødvendigvis skal have en styrke som briller, men som i stedet har en mere underholdene karakter – og her hører farvede kontaktlinser til.

Kontaktlinser med farver i stedet for gennemsigtighed er en original måde at fuldføre en udklædning på. Den første generation af farvede kontaktlinser handlede om at ændre øjenfarven på personen, som derfor på den måde kunne få klare, blå øjne eller dybe brune øjne, hvis det passede til en særlig udklædning eller personlighed, som man eksempelvis i et kostume gerne ville ligne. Men med den nyere generation af farver er også mønstre, illustrationer og efterligninger af dyreøjne – især katteøjne – og det kan virkelig og i den grad ændre personligheden og skabe mystik og beundring over kostumet og de farvede øjenlinser.

Det behøver dog ikke kun være i den uhyggelige eller imiterende ende af skalaen, for der findes også sjove påfund af farvede kontaktlinser, hvor man ser personer med for eksempel øl, flag, eller andre påfund, der gør personen festlig og fornøjelig i stedet for mystisk og lidt uhyggelig.