Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Festival


    Vi har et stort udvalg i produkter til de danske festivaler, uanset om det er Roskilde, Smukfest, eller en af de mange andre.

    Normalt taler man om et overlevelses sæt, når det kommer til at medbringe et sæt ekstra gear på en tur. Men når vi taler om sommerens festivaler, så taler vi om et festival sæt og ’overlevelses’ kit. Det er en festival pakke, fyldt med gode eller sjove sager, der kan være med til at gøre festivalen list mere komfortabel eller bare sætte gang i lidt sjov og ballade. Festival pakken kan indeholde nødvendigheder som ørepropper, shampoo, sovepose, solbriller, kondomer og kasketter, så man selv er fri for at huske alle de detaljer, der helst skal være med i oppakningen.

    Uanset om du er debutant eller veteran på festival, så er det bare nogle gange nemmere at lade andre husker alle tingene for dig. Det er lige det, en festival pakke gør, selvom der måske nok er flere nødvendige detaljer, der skal pakkes med i sættet også. Med festivals kits som disse på siderne her er din festival allerede godt i gang med alle nødvendige, gode sager. Det eneste, du ellers skal huske, er billetten – den kan vi desværre ikke hjælpe med!