Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Find Holger kostumer

Sorter faldende

13 vare(r)

Sorter faldende

13 vare(r)


Bøgerne Find Holger er populære børnebøger, som de sammen med deres voksne kan udforske og sammen forsøge at finde den snu Holger, der i sin rød-hvid stribede bluse og hue, sorte briller samt mørkeblå bukser, altid får gemt sig på fantastisk vis nye steder hver gang på side efter side. Et Find Holger kostume er en sjov ide for den person, der holder af at overraske de øvrige festklædte gæster. Du vil med garanti bringe smilet frem hos mange af dem.

Festli.dk har det originale Find Holger kostume til både børn og voksne, mænd og kvinder, drenge og piger, og hvis du er til fastelavn eller udklædningsfest med dit barn, er det en sjov idé, hvis I dukker op i hvert sit Find Holger kostume – en lille Holger og store Holger skal nok hjælpe med at få skabt en rar og positiv stemning til festen.

Et Find Holger kostume er et sikkert hit hos både mænd og kvinder

Når du er klædt ud i et Find Holger kostume, så kan du jo passende overveje, hvad du kan lave af ekstra gejl til festen. Det kan jo for eksempel være at forsøge at gemme sig i mængden eller at dukke op på uventede steder, så folk får sig en overraskelse, når du som Holger pludselig dukker op bag baren, gardinerne eller i et skab! Det er sjovt uanset om du er mand, kvinde eller barn. Meningen er selvfølgelig, at du så kan ’overgive’ dig til den person, du er fundet af – lidt ligesom i de populære bøger, hvor det jo netop går ud på at spotte Holger på travle steder. Hvem ved, det kunne jo være, at du får det arrangeret sådan, at du må overgive dig til netop den gæst, du allerhelst vil introduceres over for!

Find Holger kostumer har med andre ord den store fordel i forhold til mange andre kostumer, at de får andre til at agere sammen med dig, for de finder dig jo adskillige gang i løbet af festen, så der er rigelig lejlighed til at falde i snak med en stor del af gæsterne - det er nok ikke noget børnene tænker så meget over, men for mænd og kvinder kan det være en god måde at møde nye mennesker på.