Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Se video Solgult jakkesæt. Sættet indeholder jakke, bukser og slips.

Gult jakkesæt

    Medfølger:  
  • Bukser
  • Jakke
  • Slips
Solgult jakkesæt. Sættet indeholder jakke, bukser og slips. Brug størrelsesguiden herunder til at finde den størrelse der passer dig.
539 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)

Vælg Størrelse :

* Påkrævede felter

539 DKK
Videopræsentation
Detaljeret vareinformation

Varenummer: S435250

Gult jakkesæt til mænd (voksne).

Kategorier: Alle kostumer , Temaer:, Alle Voksen kostumer, Mande kostumer, Mandekostumer, Polterabend, Sjove kostumer, Pimp kostumer, Polterabend, Sjove Jakkesæt / Stand Out Suits, Alle Voksen kostumer, Alle kostumer, Fødselsdag, Wonder Woman kostumer, Araber kostume

Leverandørbeskrivelse: Yellow Suit, Yellow, with Jacket, Trousers and Tie. Adult Fancy Dress Costumes. Stand Out Suits Fancy Dress. Dry Clean Only.
Med dette jakkesæt, der har et usædvanligt mønster får du matchende jakke, bukser og slips. Hele sættet er gult. Kvaliteten af dette sæt er fantastik med en fuld forret jakke, der har to falske lommer og en falsk brystlomme. Jakken har funktionelle knapper på forsiden. De matchende bukser har knaplukning, lynlås og en skjult hægtelukning. Ved taljen er der bæltestropper og elastik i siderne for øget fleksibilitet og pasform. Bukserne har to funktionelle sidelommer og en falsk baglomme. Det eneste du skal gøre for at fuldende lokket, er at finde den perfekte skjorte til at have indenunder jakken. Er du klar til at blive centrum for opmærksomhed?!