Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Frække kostumer til kvinder

Der findes et hav af forskellige frække kostumer til kvinder, med alt lige fra lægen, sygeplejersken og stuepigen til den frække politikvinde. Hvad er du mest til?
Sorter faldende

1 til 20 ud af 156

Sorter faldende

1 til 20 ud af 156


Udklædning, fest og fornøjeligheder har hørt tæt sammen i flere århundreder. Fra de forføriske maskebal i 1500-tallets Italien, Spanien eller Frankrig kender vi fra film, hvordan der blev flirtet og aftalt hemmelige møder mellem mænd og kvinder, der ønskede at møde hinanden og indlede en affære for en aften. Sådan behøver det naturligvis langt fra at være i dag, hvor kostumefesten er en langt mere almindelig måde at holde bal på, end det var dengang, hvor det kun var de rige familier af ofte adelige herkomst, der inviterede til de overdådige og forføriske maskerader. Men indrømmet – der kan være noget helt særligt over en fest, hvor deltagene har frække kostumer på i alle mulige retninger, udformninger og karakterer.

Det er selvfølgelig en smags sag, hvad den enkelte synes, er et frækt eller sexet kostume. Men det er nok ikke helt skudt ved siden af, hvis man gætter på, at de fleste mener et frækt kostume nok dækker en kvinde- eller mandekrop, men at den ikke skjuler den fuldstændig! Forstået på den måde, at fantasien sætter i gang, når man ser det modsatte køn i en tætsiddende og halvt afslørende, frækt kostume.

Kvinder elsker frække kostumer

På Festli.dk’s mange undersider finder du rigtig mange frække kostumer i mange af underkategorierne med kostumer for festglade, voksne mennesker! Er du på udkig efter frække kostumer til din fest eller en vens eller kollegas? Har du ikke tid til at klikke dig igennem udvalget, så kommer her en opremsning af de sider, hvor du med sikkerhed finder lige det, du leder efter. I 70’er og 80’er afdelingen findes der måske ikke så mange kostumer, du finder sexede eller frække i dag. Men hvis vi alligevel nævner disco-prinsesser, Baywatch og stramtsiddende heavy metal, så lyder det måske ikke helt uskyldigt alligevel?

Kategorierne Catwoman og cheerleader behøver vist ikke nærmere introduktion, men tjek dem endelig ud for god ordens skyld! Måske tror du ikke, at der findes frække kostumer inden for dyrekategorien, men tjek lige den sexede skov-fe og det søde stinkdyr ud alligevel… Kender du historien om sygeplejersken eller nymfen fra Oktoberfesten, skolepigen med fletningerne og catwoman i det sorte outfit? Det gør du nok, og du finder dem alle fuldt uniformerede på hjemmesiden.

Apropos uniformer, så er der også masser af muligheder for både mænd og kvinder til at opfylde drømmen om at trække den mest sexede og spændende uniform på, der findes. Her nævnes i flæng politiuniformer, militæruniformer, skoleuniformer, science fiction uniformer, brandmandsuniformer foruden læger, tyrolere og så videre! Eller du legede måske cowboys og indianere da du var barn?

Så vil du måske også kunne lide vores udvalg inden for disse to kategorier, hvor du finder maskuline hestedrenge ved siden af uskyldige indianerpiger i små skørter. Der findes endda frække kostumer inden for superhelte – hvis man ellers tænder på det – mens Hawaii nok ikke er den store overraskelse i den henseende. Men tjek bare det lige ud og dan dine egne meninger og drømme – du fortryder det ikke! Specielt sælger vi mange frække kostumer til sidste skoledag. Også her er stuepige kostumet et sikkert hit, ligesom en udklædning som nissepige kunne være oplagt ved juletid.

Et frækt kostume er et sikkert hit

Jo, selvfølgelig har Festli.dk også en kategori kun tilegnet sexede, frække kostumer, der er et godt valg til – næsten – enhver fest! Her er yderligere ord overflødige, så måske du selv burde gå ind på siden og se på varerne der! Det er klart, at du måske ikke skal møde op i det mest udfordrende og grænseoverskridende kostume til den første julefrokost på dit nye job.

En god udklædning – fræk eller ikke fræk – stiger et par trin på respekt skalaen, når du tilføjer det rette tilbehør eller accessories. Det kan være den rigtige paryk, den giver det ekstra til kostumet og bringer den derhen, hvor folk bare ikke kan tage øjnene fra dig! Men det kan også være håndtasker, køller, overskæg, strømpeholdere, våben attrapper eller øjenvipper, og du finder det alt sammen på Festli.dk til gode priser.

Samtidig kan du jo med tiden udbygge dit kostume og karakter, så du med tiden udvikler dit kostume i en helt exceptionel retning. Det er jo de små detaljer, der hæver det samlede indtryk af helheden, og du har her på siden mulighed for at udbygge i flere retninger og måske endda blande karakterer sammen med tiden. Find det hele på Festli.dk og gør festen lidt frækkere…

Stort udvalg i sexede kostumer

Der findes sjove kostumer, seje kostumer, kiksede kostumer, cool kostumer… og så findes der sexede, frække kostumer. Når man tænker på en sexet udklædning tænker de fleste nok på kvinder, der ankommer til festen i et stramt og/eller nedringet kostume, der ikke levner meget tilbage til fantasien hvad angår krop og erotisk tiltrækningskraft.

Og jo – det er stadig hot at vælge et sexet kostume, og i de senere år er der kommet flere og flere af slagsen inden for alle mulige temaer, der ikke tidligere har haft den sexede version af et kendt kostume. Efterspørgslen er nemlig stadig stor blandt både mænd og kvinder.

Det er nemlig ikke længere kun kvinder, der køber sexede udklædningsdele. Det gør mændene nemlig også, og derfor findes der som til kvinderne sexede outfits for mænd, der tør vise sig frem i de mere vovede kostumer. Der er måske nogen, der ikke selv mener, at de har kroppen til at trække i et sexy kostume, men man skal huske på, at den gængse opfattelse af at være sexet jo først og fremmest har med den personlige udstråling at gøre.

Det er altså ikke et absolut must at være skåret efter modemagasinernes skønhedsidealer, når man iklæder sig sexy kostumer, for det er men én selv, at man finder de sexede og tiltrækkende attituder frem – det kan ingen andre afgøre end dig selv! Hvis du skal bruge kostumet til en intim situation med kæresten, så overvej i stedet noget frækt undertøj.