Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Frøken Eventyrland kostume til kvinder, i form af en lyseblå kjole med lagdelt nederdel og en rød sløjfe til håret. Match kostumet med et par Alice i Eventyrland-strømper for at fuldende det eventyrlige look.

Frøken Eventyrland kostume

    Medfølger:  
  • Hårpynt
  • Kjole
Frøken Eventyrland kostume til kvinder, i form af en lyseblå kjole med lagdelt nederdel og en rød sløjfe til håret. Match kostumet med et par Alice i Eventyrland-strømper for at fuldende det eventyrlige look. Brug størrelsesguiden herunder til at finde den størrelse der passer dig.
459 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)

Vælg Størrelse :

* Påkrævede felter

459 DKK
  • Danmarks bedste udvalg
  • Prisgaranti på alle varer
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • Forskellige leveringsmuligheder
  • Rabat ved køb over 1.000 kr.
Detaljeret vareinformation

Varenummer: S210090

Frøken Eventyrland kostume til kvinder (voksne).

Kategorier: Eventyr, Alle kostumer , Berømte personer og figurer , Eventyr, Engle, tegneserier , Voksen kostumer, Sexede kostumer - FEVER, Kvinder, Tyroler & Oktoberfest, Tyroler kjoler, Kendte personer, Kostumer, Kvindekostumer, Berømte personer og figurer Kostumer, Alle kos

Leverandørbeskrivelse: Fever Miss Wonderland Costume, Blue, with Dress and Hair Bow. Fever Range. Fever Fancy Dress. Dry Clean Only.
Miss Wonderland-kostume med en smuk hvid og blå kjole, der har tegn fra spillekort langs brystet og rundt i bunden og på bagsiden af skørtet. Du får også en stor, rød hårbøjle med i kostumet. For at fuldføre looket, kan du tilføje vores strømper med tegn fra spillekort.