Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Sexet gangster babe kostume til kvinder leveres med en sort, rød og hvid tylskørts-kjole med påsyet slips og seler. Overdelen af kjolen er sort- og hvidstribet med et vedhæftet slips. I bunden af kjolen er der et sort og rødt tylskørt. Som tilbehør til dette kostume ville en hat og et par fiskenet strømpebukser fuldende looket.

Gangster kvinde kostume

    Medfølger:  
  • Kjole
Sexet gangster babe kostume til kvinder leveres med en sort, rød og hvid tylskørts-kjole med påsyet slips og seler. Overdelen af kjolen er sort- og hvidstribet med et vedhæftet slips. I bunden af kjolen er der et sort og rødt tylskørt. Som tilbehør til dette kostume ville en hat og et par fiskenet strømpebukser fuldende looket. Brug størrelsesguiden herunder til at finde den størrelse der passer dig.
269 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)

Vælg Størrelse :

* Påkrævede felter

269 DKK
  • Danmarks bedste udvalg
  • Prisgaranti på alle varer
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • Forskellige leveringsmuligheder
  • Rabat ved køb over 1.000 kr.
Detaljeret vareinformation

Varenummer: S227940

Gangster kvinde kostume til kvinder (voksne).

Kategorier: Gangster, Temaer:, Alle Voksen kostumer, Kvinde kostumer, Sexede kostumer - FEVER, Kvinder, Gangster & Al Capone, Kostumer, Alle Voksen kostumer, Alle kostumer, Gangster kostumer

Leverandørbeskrivelse: Gangster Costume, Black & Red, Tutu Dress with Tie and Mock Sequin Braces. Fever Range. Fever Fancy Dress. Dry Clean Only.