Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Gangster temafest

Sorter faldende

1 til 20 ud af 86

Sorter faldende

1 til 20 ud af 86


Mange danskere har for længst fundet ud af, at temafester, hvor gæsterne kommer i kostumer fra et bestemt tema, men ellers selv bestemmer, hvad de klæder sig ud som inden for de rammer, er noget af det mest festlige, man kan gøre. Temafesterne har aldrig været mere populære, end de er nu, og det skyldes blandt andet det store udvalg af kostumer, der er nu om dage. Et af de mere populære temaer at invitere til er gangster temafest.

Gangsternes storhedstid var i 1930’ernes USA, hvor krisen kradsede voldsomt, hvor alkohol blev forbudt, og hvor den organiserede kriminalitet derfor eksploderede voldsomt med vold, mord og bortførelser som næsten dagligdags begivenheder i de største byer.

En gangster temafest er populær, fordi der er masser af stilfulde kostumer til både mænd og kvinder. Mændene i flotte og elegante jakkesæt, en hat på hovedet og cigar i munden. Kvinderne kan tage fascinerende og fantastiske kjoler på, og det var også i den periode, hvor hattemoden for kvinder virkelig satte gang i kreative og moderne hatte og anden kvindelig hovedbeklædning.

Til en gangster temafest kunne det være en god ide at udstyre gæsterne med små eller store missioner under festen, eller man kan tildele hver enkelt en mafiafamilie, de tilhører, og så er alle andre rivaler om at være den dominerende gangsterfamilie. Det er en både fornøjelig og festlig måde at sætte rammerne for en helt igennem gennemført temafest, hvor alle gæster bliver henført til en anden tid samtidig med, at de morer sig hjerteligt som gangsterbosser og gangsterkvinder.