Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Gangster tilbehør

Sorter faldende

1 til 20 af 85

Sorter faldende

1 til 20 af 85


Er du klar til at blive en ægte gangster? Det er altid fedt at få mulighed for at klæde sig ud, og er man inviteret til en gangster temafest, handler det bare om at give den hele armen. Det er nemlig ikke hver dag, man får muligheden for at klæde sig flot ud som en vaskeægte gangster. I vores udvalg kan du finde et stort udvalg af tilbehør og accessories, der vil sikre dig det helt rette, hårde gangster look. 

Alt til det fuldendte kostume

Udklædnings- og temafester bliver kun federe, jo mere man går op i det. Derfor kan du hos os finde fuldendte kostumer med masser af tilbehør og fede detaljer, så ingen er i tvivl om, hvad du forsøger at imitere. Det er i hvert fald helt sikkert, at det vil tage kegler, hvis du møder op som fuld gangster til udklædningsfesten. Er du inviteret til en temafest, kan du derfor med fordel allerede nu se nærmere på vores gangster tilbehør og finde frem til dine personlige favoritter.

Tilbehør til gode priser

Vi har hos Festli.dk helt fuld forståelse for, at man ikke ønsker at betale i dyre domme for noget, man skal bruge én enkelt aften. Men det bør ikke være en undskyldning for ikke at klæde sig ud. Vi har nemlig presset priserne helt i bund på vores tilbehør, så du kan fuldende dit gangster kostume, uden at det behøver koste dig en formue. Du kan altså roligt starte i vores store udvalg af kostumer og tilbehør, hvis du er inviteret til kostumefest inden for nærmeste fremtid.