Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Gatsby kostume til kvinder, der leveres med en rød kjole, der er fyld med frynser og et rødt pandebånd med fjer. Fuldend looket ved at tilføje en perlehalskæde, en fjerboa, cigaretholder og et par net strømpebukser i sort. Kostumet er helt perfekt til dit næste 20'er arengement.

Gatsby kjole

    Medfølger:  
  • Hovedbånd
  • Kjole
Gatsby kostume til kvinder, der leveres med en rød kjole, der er fyld med frynser og et rødt pandebånd med fjer. Fuldend looket ved at tilføje en perlehalskæde, en fjerboa, cigaretholder og et par net strømpebukser i sort. Kostumet er helt perfekt til dit næste 20'er arengement. Brug størrelsesguiden herunder til at finde den størrelse der passer dig.
449 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)

Vælg Størrelse :

* Påkrævede felter

449 DKK
  • Danmarks bedste udvalg
  • Prisgaranti på alle varer
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • Forskellige leveringsmuligheder
  • Rabat ved køb over 1.000 kr.
Detaljeret vareinformation

Varenummer: S261150

Gatsby kjole til kvinder (voksne).

Kategorier: 1920erne, Gangster, Højtider, Alle kostumer , Gangster/Al Capone , Gangster & Al Capone, Kostumer, Kvindekostumer, Charleston kostumer, Aalborg Karneval 2013, , , Alle kostumer, Højtider, Festtøj, Festkjoler, Gangster kostumer, Karnevalskostumer

Leverandørbeskrivelse: Flapper Shimmy Costume, Red, with Beaded Dress and Headpiece. Adult Fancy Dress Costumes. 1920's Razzle Fancy Dress. Dry Clean Only.
Flapper Shimmy kostume med en rød, knælang, perlebesat kjole og et matchende, rødt pandebånd med en vedhæftet fjer. Bagsiden af kjolen er i velour, og der sidder en lynlås. Desuden er der justerbare skulderstropper. Glem ikke at tilføje en af vores fjerboaer, en perlekæde, et cigaretrør og et par fishnet strømpebukser for at fuldende looket.