Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Se video Girafkostume med heldragt, hale og hoved til voksne. Fuldend dette look med vores krop- og ansigtsmaling. Perfekt til fastelavn eller karneval.

Giraf voksen kostume

    Medfølger:  
  • Heldragt
Girafkostume med heldragt, hale og hoved til voksne. Fuldend dette look med vores krop- og ansigtsmaling. Perfekt til fastelavn eller karneval.
369 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)
Forventet leveringsdato: Fredag d. 25. August
  • Danmarks bedste udvalg
  • Prisgaranti på alle varer
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • Forskellige leveringsmuligheder
  • Rabat ved køb over 1.000 kr.
Videopræsentation
Detaljeret vareinformation

Varenummer: S532890

Giraf voksen kostume til mænd (voksne).

Kategorier: Giraf, Højtider, Alle kostumer , Dyreverdenen , Temaer:, Kvinde kostumer, Mande kostumer, Unisex kostumer, Fastelavn, Dyreverdenen, Unisex kostumer, Sjove kostumer, Sjove kostumer, Alle Voksen kostumer, Alle kostumer, Højtider, Dyrekostumer, Temaer, Sjove kostum

Leverandørbeskrivelse: Giraffe Costume, Orange, with All in One & Hood. Adult Fancy Dress Costumes. Party Animals Fancy Dress. Dry Clean Only.
Vores girafkostume kommer med en brun- og orangegirafmønstret heldragt, der har en påsyet hale. Den brune pels i enden af halen fuldender looket. Der er også inkluderet en polstret hætte i form af et girafhovede, der har ører og øjne. Kostumet har en lynlås på forsiden, så det er nemt at komme i og komfortabelt. Dette kostume kommer kun i str. Medium – Bryst: 38-40 inches.