Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Grease-jakke til drenge i T-Bird-stil, som vi kender dem fra filmklassikeren Grease. Fuldend looket med en Danny paryk og en kam. Da dette kostume er let genkendeligt for mange, er det et nemt og godt kostume til mange anledninger, herunder fastelavn og udklædningslege.

Grease Thunderbird drenge jakke

    Medfølger:  
  • Jakke
Grease-jakke til drenge i T-Bird-stil, som vi kender dem fra filmklassikeren Grease. Fuldend looket med en Danny paryk og en kam. Da dette kostume er let genkendeligt for mange, er det et nemt og godt kostume til mange anledninger, herunder fastelavn og udklædningslege. Brug størrelsesguiden herunder til at finde den størrelse der passer dig.
279 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)

Vælg Størrelse :

* Påkrævede felter

279 DKK
  • Danmarks bedste udvalg
  • Prisgaranti på alle varer
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • Forskellige leveringsmuligheder
  • Rabat ved køb over 1.000 kr.
Detaljeret vareinformation

Varenummer: S274910

Grease Thunderbird drenge jakke til drenge (børn).

Kategorier: Grease, 1970erne, 1980erne, Disco, Alle kostumer , Børnekostumer, Børne kostumer, Drenge kostumer, Børne kostumer, Drenge kostumer, Småbørn og unisex, Børnekostumer, Børnekostumer dreng, Fastelavn, Kostumer til børn, Drengekostumer, Fastelavnskostumer børn, Kendte Personer og Figurer, Alle

Leverandørbeskrivelse: Grease T-Birds Jacket, Black, with Logo. Film and TV Fancy Dress. Grease Licensed Fancy Dress. Dry Clean Only.
Vi har alle set John Travolta synge Grease Lightnin' i filmklassikeren Grease, men nu kan du også gøre det på bedste vis med vores sorte T-Birds-jakke til drenge med logo på ryggen.