Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Halloween kostumer og udklædningstøj

Sorter faldende

20 vare(r)

Sorter faldende

20 vare(r)


Der er altid hersket en mystisk, dragende, krybende uhygge omkring halloween – allehelgensaften. Det er ikke tilfældigt, at en af filmhistoriens mest uhyggelige film hedder ”Halloween” (”Maskernes nat” på dansk). Egentlig er det jo børnenes fest og mulighed for at tigge slik hos naboerne i kvarteret med deres trick or treat, men der er altså noget uhyggeligt og foruroligende ved maskerne, græskarrene, kostumerne og de blodige effekter og tilbehør, der traditionelt hører med halloween kostumet. Og sådan skal det være!

Halloween udklædning til voksne og børn

Du finder et stort udvalg af både uhyggelige og sjove kostumer til halloween hos Festli.dk. Udvalget er til både piger og drenge, kvinder og mænd, og derfor går du ikke galt i byen, når du køber din udklædning hos os. Her finder du hekse, døden med leen, den søde djævel, spøgelser, skeletter, aliens og zombier i alle uhyggelige afskygninger. Du kan desuden finde tilbehør til din dragt hos os. Sær for eksempel en blodig le på din ene hånd eller tag halskæden med en stor, sort edderkop på for at fuldende din udklædning

Men halloween kostumer kan sagtens bruges hele året, når du er blevet inviteret til en kostumefest eller et udklædnings party. I sortimentet finder du karakterer fra filmens verden, som udover karakteren Michael Myers fra ”Halloween” blandt andre tæller Hellboy, Hannibal the Cannibal og Freddy Krueger. Du kan altså sagtens lade dig inspirere af udvalget af halloween kostumer gennem hele året – sommer og vinter og for både børn og voksne.

Halloween er tilbage i Danmark igen efter mange års glemsel

Halloween bliver fjeret hvert år den 31. oktober, og det er en gammel tradition, der stammer fra langt tilbage i tiden (kilde). Men traditionen med allehelgensaften blev standset i 1700-tallet, da politikerne besluttede at standse de mange forskellige helligdage i Danmark og i stedet indføre Store Bededag, der består den dag i dag. Derefter forsvandt fridagen og med den altså også festen.

Men i det 19. århundrede tog hundrede af tusinder af irske og skotske immigranter til USA og Nordamerika, og her fortsatte traditionen derfor med stort fokus på gru, gys, hekse, spøgelser, spindelvæv, edderkopper, horrorfilm og så videre. I Danmark gik der alligevel mange år, før traditionen kom tilbage i 1990’erne. Herhjemme havde fastelavn overtaget traditionen med at tage kostume på, og det var først sidst i 1990’erne, at medier, forlystelsesparker og forretningslivet tog den gamle tradition til sig igen.

Siden er det gået fantastisk stærkt med at udbrede traditionen herhjemme igen, og nu fejres de døde i enhver provinsby over hele landet, hvor de udklædte børn ringer på derhjemme og siger ’slik eller ballade’. Halloweens popularitet kan direkte aflæses i salget af græskar, som familierne skærer ud i uhyggelige masker. Produktion og salg er mangedoblet, siden festen vendte tilbage til landet.

Men de unge og voksne er også kommet med på halloween bølgen for fuld styrke. Flere steder især i de største byer inviteres der til fest i drabelige kostumer, og det er blevet et tilløbsstykke af de store. Det er ikke sjældent, at arrangørerne kårer halloweens bedste kostume til festen, så derfor er der alle mulige gode grunde til at tjekke vores store udvalg ud på Festli.dk.

Gå på opdagelse efter festlige halloween kostumer på Festli.dk

Med udvalget af kostumer på Festli.dk er du klædt på til enhver kostumefest hele året rundt. Hvis du holder af at overraske dine venner med særprægede kostumer, så brug bare de næste 20 minutter på at surfe rundt på siden og find den udklædning, der tiltaler dig mest. Du kan for eksempel vælge en anden kategori at lede i end lige halloween kostumer. Måske får du lyst til at kombinere de forskellige muligheder i kategorierne, og du kan også vælge at pifte kostumet op med en eller flere af de mange typer tilbehør, du også kan finde på Festli.dk.

Se eventuelt under de frække og sexede kostumer til kvinder og mænd, hvor det uhyggelige islæt sagtens kan benyttes i en sammenhæng til halloween. Når du har fundet dit kostume er det bare at vente derhjemme indtil udklædningen er fremme hos dig efter få dage. Og så er du ellers klar til fest til halloween i aftenens flotteste, sjoveste eller bare bedste udklædning!

Det er sjovt at være lidt uhyggelig – se bare disse halloween kostumer til børn

Børn elsker kostumefester og i det hele alle lejligheder, hvor de kan få lov at give den gas som den ene eller anden figur eller karakter, de kender. Fastelavn er måske den største fest i den henseende, men nu er der også kommet halloween, og det har åbnet for helt nye muligheder for at klæde sig ud i de mere drabelige kostumer. Og tag ikke fejl af det, for børn elsker ligesom de voksne indimellem at være lidt farlige og uhyggelige, for det er jo fedt at sprede lidt skræk og rædsel blandt alle vennerne.

Udvalget af halloween kostumer til børn tiltaler både piger og drenge, der så skal vælge mellem at være hekse, trolde, små djævle, uhyggelige græskar eller spøgelser og meget, meget mere. Der er forskelligt tilbehør også, eller I kan vælge at ansigtsmale eller finde egne effekter, der kan give kostumet endnu mere karisma lige efter barnets hoved.

Det er selvfølgelig ikke meningen, at halloween udklædninger skal være alt for uhyggelige, men bare tilpas så det passer til den alder, barnet og andre børn til halloween festen har. Du kan sagtens finde et stort udvalg af billige kostumer i den kategori.

Smid bare den pæne facade og hop i et halloween kostume for kvinder

Halloween er en af de lejligheder til at klæde sig ud i andre typer kostumer, end man ellers er vant til som kvinde fra kostumefester og højtider. For med halloween er der kaldt til messe for de døde i fantastiske kostumer, der hurtigt kan vende op og ned på det billede af dig, som dine venner, medstuderende eller kolleger måske har af dig. For med halloween kostumer til kvinder er det jo sådan, at det måske er den eneste mulighed, man har for at optræde fuldstændig uden hæmninger og med blod og sår i hele ansigtet.

Halloween er jo de dødes fest, og derfor er kostumerne til den mere bizarre del, hvor man for eksempel kan vælge at portrættere en zombie, en vampyr, en heks eller et skelet – alt efter temperament og lyst.

Hvis I er flere kvinder, der skal til samme halloween fest, kunne I prøve at aftale, hvordan I sammen kan skabe et univers af hvad enten, I nu finder på. Hvis du kan lide den kriblende uhygge og samtidig spille lidt skuespil, er halloween den helt rigtige sæson at slå sig løs i.

Fejr de døde med et særdeles livligt halloween kostume til mænd

Siden den tænderskærende uhyggelige film Maskernes nat, har der været en særlig stemning af uhygge og skræk ved halloween fejringen. Halloween er dødens fest, og det er derfor også det altoverskyggende tema, når græskarrene stilles ude foran døren og lysene indeni tændes. I dag er det ikke kun tilhængere af gysergenren, der går op i halloween, for den gamle tradition med at fejre de døde har fanget vidt og bredt i befolkningen, og da særligt dem, der elsker kostumefester til enhver tid og til enhver lejlighed.

Halloween kostumer til mænd er et tilsvarende bredt udsnit af kostumer, der naturligvis har fokus på det uhyggelige og bizarre.

Zombier er et populært valg af kostume, som sammen med vampyrer gennem flere år har præget trenden inden for halloween kostumer til mænd. Men der er mange andre muligheder med inspiration fra klassiske gyserfilm og folketraditionen med djævle, trolde og andre festlige bekendtskaber. En halloween fest eller temafest i samme genre kan være fantastiske begivenheder, der giver dig en enestående mulighed for at slå dig løs som den mystiske eller faretruende halloween gæst. Du får ikke bedre chancer end denne. Her finder du desuden 3 gode apps til Halloween.

Spred skræk og gru med flotte halloween kostumer til voksne

De senere år er en ny tradition med at fejre halloween udbredt sig til det meste af landet, og specielt for voksne i nyere tid. Med halloween fejrer man de døde, og det er en dag med blodige halloween kostumer, vraltende zombier og uhyggelige græskarhoveder ude foran hoveddøren. På mange måder minder halloween om den ældre tradition med fastelavn, for også børnene er med, og de går gerne fra hus til hus klædt ud for at sprede skræk og gru i nabolaget.

Men nu er også deres forældre kommet med på bølgen, og de seneste år har vi oplevet en stigende efterspørgsel efter halloween kostumer til voksne, som i den grad har taget den nye tradition til sig. Det skyldes måske især den enorme popularitet, som de senere års zombie- og vampyrfilm har haft, og det er også et fænomen, man kan se i vores udvalg af kostumer og tilbehør til voksne.

Halloween kostumer til voksne er en fest for de kreative, der med få midler kan få selv det sødeste ansigt til at ligne en forpint ’levende død’, og som nu hvileløst vandrer rundt i gaderne. Halloween udklædning kan naturligvis også bruges til skræk temafester og lignende.