Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Dette heksekostume til kvinder består af en lang, sort kjole og en høj, spids heksehat. Begge dele har grønne detaljer. Tilføj en heksenæse, en kost, en heksegryde og noget ansigtsmaling for at fuldende det uhyggelige kostume, som er velegnet til halloween.

Hekse kvinde kostume

    Medfølger:  
  • Hat
  • Kjole
Dette heksekostume til kvinder består af en lang, sort kjole og en høj, spids heksehat. Begge dele har grønne detaljer. Tilføj en heksenæse, en kost, en heksegryde og noget ansigtsmaling for at fuldende det uhyggelige kostume, som er velegnet til halloween. Brug størrelsesguiden herunder til at finde den størrelse der passer dig.
279 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)

Vælg Størrelse :

* Påkrævede felter

279 DKK
Detaljeret vareinformation

Varenummer: S331340

Hekse kvinde kostume til kvinder (voksne).

Kategorier: Heks, Halloween kostumer, Hekse kostumer

Leverandørbeskrivelse: Witch Costume, Black, with Dress & Hat. Halloween Fancy Dress. Halloween Adult Fancy Dress. Dry Clean Only.
Sort, ondt heksekostume med kjole og hat. Skab problemer denne halloween med Smiffys kostume til voksne. Kostumet leveres med en lang, sort kjole, der har et grønt bånd om taljen, der binder op i en sløjfe på ryggen. Der er også inkluderet en sort heksehat, der også har et grønt bånd omkring sig. For at fuldende looket skal du blot tilføje et par Smiffys sorte handsker.