Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Frækt skeletkostume til kvinder, som indeholder en sort kjole med tylskørt og gennemsigtige stropper. På kjolens overdel er der hvidt skeletprint, og på skørtet er der hvide kanter. Tilføj et par skelet strømpebukser, vores skelet ansigtsmaling og et par skelet handsker for at fuldende looket, som er perfekt til halloween.

Skelet kvinde kostume

    Medfølger:  
  • Aftagelige stropper
  • Kjole
Frækt skeletkostume til kvinder, som indeholder en sort kjole med tylskørt og gennemsigtige stropper. På kjolens overdel er der hvidt skeletprint, og på skørtet er der hvide kanter. Tilføj et par skelet strømpebukser, vores skelet ansigtsmaling og et par skelet handsker for at fuldende looket, som er perfekt til halloween. Brug størrelsesguiden herunder til at finde den størrelse der passer dig.
189 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)

Vælg Størrelse :

* Påkrævede felter

189 DKK
  • Danmarks bedste udvalg
  • Prisgaranti på alle varer
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • Forskellige leveringsmuligheder
  • Rabat ved køb over 1.000 kr.
Detaljeret vareinformation

Varenummer: S319690

Skelet kvinde kostume til kvinder (voksne).

Kategorier: Skelet, Højtider, Alle kostumer , Sidste skoledags kostumer , Halloween/Horror, Halloween kostumer, Sexede kostumer - FEVER, Kvinder, Sidste skoledag, Kvindekostumer, Halloween kostumer, FEVER sexede kostumer, , Alle kostumer, Højtider, Skelet kostumer, Halloween

Leverandørbeskrivelse: Fever Skeleton Costume, Black, Tutu Dress with Detachable Clear Straps. Risque Fancy Dress. Fever Fancy Dress. Dry Clean Only.
Gå ikke i panik! Smiffys er førenende af forklædning, uanset hvor skræmmende eller forførende du vil være. Vi har alt hvad du nogensinde behøver til enhver lejlighed. Fx denne skeletkjole til kvinder. Kostumet leveres komplet med en sexet kort, sort kjole, der har hvide knogledetaljer og et smukt tylskørt. Kostumet er også inkluderet med aftagelige klare stropper. For at fuldføre kostumet, tilføj vores strømpebukser med skeletprint. Bone voyage!