Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Handelsbetingelser

Kan jeg bytte mine varer?

Ja naturligvis, det er intet problem. Du har 14 dage til at fortryde dit køb, og så længe varen ikke har været taget i brug kan du enten få pengene tilbage eller få den ombyttet til noget andet. Ved returnering får du hele beløbet tilbage inkl. forsendelsesomkostninger, men de omkostninger du måtte have ved at sende varen tilbage til os, betaler du selv. Læs meget mere om returnering her.

Hvordan foregår leveringen?

Du kan vælge at få dine varer leveret med GLS, hvor du både har mulighed for at få leveret til en firmaadresse eller til en pakkeshop nær dig. Læs mere om levering her.

• Alle forsendelser sker med GLS. Vi beregner 29 kr. for pakker med afhentning til fiirmaadresse eller nærmeste pakkeshop. BEMÆRK: Fri fragt ved køb på over 350 DKK, gælder KUN ved forsendelse i Danmark.

• Hvis KostumeOutlet modtager din bestilling inden kl. 11 i hverdagene vil varerne fra lokallager blive sendt samme dag og du typisk modtage dine varer dagen efter.  Dette gælder ved bestilling af varer markeret med Dag til dag levering. Er du i tvivl om, vi kan nå at levere inden du skal bruge varen, er du velkommen til at kontakte os pr. mail.
 

• Pengene trækkes fra din konto, når varene er sendt
 Hvis varen er udsolgt, i restordre eller forsinket vil du modtage besked pr. telefon. Skal varen bestilles hjem, kan der gå mellem 1-2 uger før modtagelse

Betaling

• Alle priser i shoppen er i DKK og inkl. moms
• Der kan betales med korttyperne som er afbilledet med logo øverst på hjemmesiden

Hvordan er mine vilkår ift. returnering?

I 14 dage efter at du har modtaget dine varer kan du frit fortryde dit køb i henhold til de gældende regler for fortrydelsesret. I tilfælde af at der skulle opstå problemer med de modtagede varer inden for 24 måneder har du fuld reklamationsret.

Tilbyder I rabat til grupper?

Ja, det gør vi. Ved store bestillinger giver vi op til 10 % rabat. Læs mere om vores rabatter her.

Foregår betalingen sikkert?

Når du betaler her på webshoppen er det ePay - et anerkendt betalingsfirma - der modtager dine kortoplysninger, og vi kommer dermed aldrig i besiddelse af dem. QuickPay sørger for at dine oplysninger bliver opbevaret 100 % sikkert. Du kan betale med Dankort, VISA, Mastercard og alle andre gængse betalingskort.

Valuta?

Alle priser er i DKK

Hvordan behandler I mine persondata?

Ved bestilling spørger vi efter de samme oplysninger som alle andre webshops; din adresse (så vi kan sende varerne hertil) og din e-mail og telefonnummer (så vi kan sende dig ordreopdateringer og leveringsinformation). Når du placerer en ordre på Festli.dk accepterer du vores handelsbetingelser, og du giver tilladelse til at vi kontakter dig pr. mail med nyheder, gode tilbud og lign.

Hvem står bag Festli.dk?

Festli.dk er startet i 2015 med ønsket om at opbygge en online butik med mulighed for at købe alt til festlige anledninger. Du kan læse mere om teamet bag Festli.dk her. Virksomhedsoplysningerne er følgende:

KostumeOutlet ApS
CVR-nummer: 36406089

Mail: kontakt@festli.dk
Telefon: 25700766 

Legal firmainfo:

Karnevalsshoppen ApS

CVR:36406089

Søndre Bygade 19A, 9280 Storvorde