Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Harry Potter kostumer og udklædningstøj

Sorter faldende

12 vare(r)

Sorter faldende

12 vare(r)


Historierne om troldmandselevernes liv på Hogwarts skole for heksekunster og troldmandsskaber har gennem de seneste år skabt en verden, der har fænget millioner af børn, kvinder og mænd – og det vil ske i de kommende generationer også, for Harry Potter og hans venner er unikke fortællinger.

Det har også betydet en helt ny serie af favoritter for børnene, der skal til fastelavn, sidste skoledag eller noget helt andet, hvor man skal komme i udklædning. Drengen med et ar formet som et lyn i panden, det rød-gule tørklæde og de runde briller midt i hovedet er yderst populær som udklædningsemne.

Harry, Hermione og Ron udklædning til børn og voksne - drenge og piger, mænd og kvinder

Men Harry Potter og Hermione kostumer er meget mere end det, for med de mange forskellige uniformer og imponerende klæder, både historiens børn og voksne går i, er der uendelig mange muligheder for at finde sin helt egen favorit blandt de farverige og fascinerende dragter og tilbehør.

Og netop tilbehør er en vigtig del af Harry Potter kostumerne og generel Harry Potter udklædning, uanset om du er voksen kvinde eller lille dreng. Hvem kan være en Harry Potter uden en tryllestav i hånden, brillerne på næsen eller den sorte kappe. Voksne (både mænd og kvinder) kan også få meget sjov i et kostume fra Harry Potter – det giver enhver fest et overraskende twist. Hermonie er naturligvis den mest populære udklædning til pigerne, som alternativ til Harry Potter.