Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Hekse kostumer og udklædningstøj

Sorter faldende

1 til 20 af 65

Sorter faldende

1 til 20 af 65


Der findes hverken spøgelser, trolde eller hekse. I hvert fald ikke når vi beroliger vores børn, der er blevet bekymret efter film eller uhyggelige historier fra venner og veninder. Men så alligevel. For når det bliver Halloween, fastelavn eller temafest lever figurerne fra folkeeventyrerne i bedste velgående for den ene dag. For vi elsker alle de små gys, når det er under kontrollerede forhold – og det gælder også børnene!

Vælg et unikt hekse kostume lige her

Hekse kostumer har altid været efterspurgte til kostumeballer fra gammel tid og helt op til vore dage, både som voksen og for børnene. Det skyldes den fantastiske mulighed, det er, at kunne klæde sig i et fantasifuldt kostume, hvor kreativiteten og opfindsomheden i den grad kan komme på overarbejde. Hekse kostumet har selvfølgelig de klassiske kendetegn som den sorte, spidse hat, de lange negle, den krogede næse og kosten at flyve væk på. Men der er stadig masser af muligheder for at give hende din personlighed og udseende hvad angår sminke og i hvor høj grad heksen er ondskabsfuld, venligt stemt eller bare legesyg.

Hvis du leder efter et kostume, hvor de andre deltagere genkender den ydre del – men er nysgerrige om den indre – så er heksen din heksebryg, uanset om du er barn eller voksen.