Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Second skin dragt i grøn som dækker både krop og hoved. Du kan godt se ud, men andre kan ikke se ind til dig. Skjult lynlås og åbning under hagen, som gør det muligt for dig at spise og drikke. Der medfølger en bæltepung i samme farve. Kostumet er perfekt til alle anledninger, hvor du ikke nødvendigvis vil afsløre din identitet.

Heldragt, Grøn

    Medfølger:  
  • Heldragt
  • Taske
Second skin dragt i grøn som dækker både krop og hoved. Du kan godt se ud, men andre kan ikke se ind til dig. Skjult lynlås og åbning under hagen, som gør det muligt for dig at spise og drikke. Der medfølger en bæltepung i samme farve. Kostumet er perfekt til alle anledninger, hvor du ikke nødvendigvis vil afsløre din identitet. Brug størrelsesguiden herunder til at finde den størrelse der passer dig.
179 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)

Vælg Størrelse :

* Påkrævede felter

179 DKK
  • Danmarks bedste udvalg
  • Prisgaranti på alle varer
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • Forskellige leveringsmuligheder
  • Rabat ved køb over 1.000 kr.
Detaljeret vareinformation

Varenummer: S217400

Heldragt, Grøn til voksne (mænd og kvinder).

Kategorier: Alle kostumer , Sidste skoledags kostumer , Mande kostumer, Nytår, Nytårskostumer, Mandekostumer, Unisex kostumer, Sjove kostumer, , Alle Voksen kostumer, Alle kostumer, Nytårsfest, Nytårskostumer, Kostumer til mænd, Morphsuits

Leverandørbeskrivelse: Second Skin Suit, Green, with Bumbag, Concealed Fly & Under Chin Opening. Adult Fancy Dress Costumes. Second Skin Fancy Dress. Dry Clean Only.
Denne grønne dragt er velegnet til både mænd og kvinder, og den er genial til at tilføje et strejf af mystik uden af afsløre din identitet. Dette kostume leveres med grøn en alt-i-en lycra/spandex heldragt og en mavetaske i samme farve. Der er lynlås på ryggen og en skjule åbning under hagen. Du kan se igennem kostumet, når du har det på, men andre kan ikke se dig. Du kan også frit trække vejret og drikke gennem kostumet.