Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Hippie tøj og kostumer

Sorter faldende

1 til 20 ud af 163

Sorter faldende

1 til 20 ud af 163


’Kom til San Fransisco med blomster i håret’. Sådan lyder en fordansket tekst af et af de store hit fra slutningen af 1960’erne, der på smukkeste vis indrammede den bevægelse, der blev kendt som hippier. Det var fredselskede mennesker, der troede (og vel stadig tror) på kærligheden som den vigtigste ressource iblandt mennesker – ja i hele universet. Som en hippie til temafest eller anden udklædningsbegivenhed er du derfor sikker på, at du forventes at sprede smil og glæde – og modtage kærlige kram og et åbent sind hos dine medgæster.

Børn, mænd og kvinder elsker hippie tøj og udklædning

En af de fede ting ved hippie kostumer og flower power tøj er, at du med de rigtige klæder som base selv kan skabe præcis den hippie, du vil være! Du sætter så at sige blomsterne i håret, som du vil – og du sætter også de kulører sammen, du har lyst til – fuldstændig som en ægte hippie ville gøre det. Der er dog et par ’regler’, man helst skal følge, inden transformationen kan begynde: Håret er langt, buksebenene er brede som smilene og kærligheden er fri og mangfoldig.

Fred, kærlighed og harmoni blev mottoet for hippiebevægelsen, og den livsanskuelse er der stadig ikke noget i galt i, er der? Derfor har vi et stort udvalg i hippie tøj og flower power kostumer, som er populært til temafester hele året rundt.