Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Honeycombs / Bikube

Sorter faldende

7 vare(r)

Sorter faldende

7 vare(r)


De fleste af os holder meget af mønstre og mærkværdige og fascinerende farver, som på forunderligste vis er skabt af naturen selv i form af dyreverdens fantastiske kreationer eller planterigets naturligt skabte mesterværker. Vi mennesker forsøger at genskabe kreationerne på mange forskellige måder. Tænk bare på edderkoppens fine spind, på fuglens fjer, fiskens skæl, blomsternes unikke farvespil eller på biernes honningproduktion – bikageformen – som er et forunderlige design, der er blevet kopieret af os mennesker igen og igen i rigtig mange, spændende sammenhænge. En af de mest brugte sammenhænge er selve mønstret eller strukturen, der kaldes honeycomb – eller bikagestruktur.

Homeycomb er blandt andet kendt som mønster i de runde eller rektangulære papirlamper, som mange ynder at sætte op til fest for at skabe et dæmpe, fint lys over den festlige begivenhed. Honeycomb lamperne er et populært valg, fordi de netop giver et særligt skær med det særprægede og smukke mønster i forskellige farver.

Hvis man på samme måde arrangerer en temafest med farvetema eller et geografisk tema kan man udsmykke lamperne yderligere med landeflag på, eller de kan være i forskellige farvesammensætninger og i sig selv dermed danne et mønster og en struktur, som i samspil med festen og gæsterne gør begivenheden til noget unikt.