Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Se video Indianer kostume til kvinder med frynser og indiansk udsmykning. Kjolen er lavet i ”antilopeskind”.

Indianer kvinde kostume

    Medfølger:  
  • Kjole
Indianer kostume til kvinder med frynser og indiansk udsmykning. Kjolen er lavet i ”antilopeskind”. Brug størrelsesguiden herunder til at finde den størrelse der passer dig.
279 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)

Vælg Størrelse :

* Påkrævede felter

279 DKK
  • Danmarks bedste udvalg
  • Prisgaranti på alle varer
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • Forskellige leveringsmuligheder
  • Rabat ved køb over 1.000 kr.
Videopræsentation
Detaljeret vareinformation

Varenummer: S361270

Indianer kvinde kostume til kvinder (voksne).

Kategorier: Western, Indianer, Alle kostumer , Cowboy & Indianere , Temaer:, Alle Voksen kostumer, Kvinde kostumer, Voksen kostumer, Kvinder, Western, Kloden rundt, Kostumer, Kvindekostumer, Western kostumer, Historiske kostumer, Alle Voksen kostumer, Alle kostumer, Sidste skoledag kos

Leverandørbeskrivelse: Native American Inspired Lady Costume, Beige, with Dress and Fringing. Historical Fancy Dress. Cowboys and Indians Fancy Dress. Dry Clean Only.
Tag på en vild tur til det vilde vesten med dette kostume til kvinder! Skal du til et event med Wild West tema? Så er dette kostume et sikkert valgt. Kostumet leveres med en beige kjole, der dingelende strenge af perler og kvaster hele vejen rundt. Den forreste del af kjolen har en række af vedhæftede skaller med ekstra kvaster og kjolen har også et dekorativt bånd med lange kvaster rund omkring sømmen. Kjolen har også en imiteret ruskindsstreng, der bindes rundt om livet som et bælte. Længde på kjolen med frynser: ca 39”/99cm. Kjolens længde uden frynser: 32.5”/82.5cm. Hvorfor ikke tilføje vores vestlige hovedbeklædning for at fuldføre looket?