Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Pocahontas kostume til kvinder, som består af en brun, læderlignende kjole med frynser og tilhørende armbånd. Tilføj en bue og pil, en indianer paryk og en indianer halskæde for at gennemføre kostumet, som passer rigtig godt til sidste skoledag, karneval og lignende.

Pocahontas kvinde kostume

    Medfølger:  
  • Armbånd
  • Kjole
Pocahontas kostume til kvinder, som består af en brun, læderlignende kjole med frynser og tilhørende armbånd. Tilføj en bue og pil, en indianer paryk og en indianer halskæde for at gennemføre kostumet, som passer rigtig godt til sidste skoledag, karneval og lignende. Brug størrelsesguiden herunder til at finde den størrelse der passer dig.
409 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)

Vælg Størrelse :

* Påkrævede felter

409 DKK
  • Danmarks bedste udvalg
  • Prisgaranti på alle varer
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • Forskellige leveringsmuligheder
  • Rabat ved køb over 1.000 kr.
Detaljeret vareinformation

Varenummer: S320420

Pocahontas kvinde kostume til kvinder (voksne).

Kategorier: Indianer, Alle kostumer , Berømte personer og figurer , Cowboy & Indianere , Kvinde kostumer, Sexede kostumer - FEVER, Kvinder, Kendte personer, Sidste skoledag, Western, Kvindekostumer, Western kostumer, FEVER sexede kostumer, Berømte personer og figurer Kostumer,

Leverandørbeskrivelse: Fever Pocahontas Costume, Brown, with Dress and Arm Cuffs. Risque Fancy Dress. Fever Fancy Dress. Dry Clean Only.
Grib din bue og pil og forvandl dig ind i vores sexede Pocahontaskostume. Kostumet er perfekt til din næste fest med temaet Wild West. Kostumet leveres med en brun kjole, der har ruskindsudseende med snøre ved brystlinjen. Kjolen har detaljer på skuldrene og ved taljebåndet. Der er pink og brune sløring på kjolen. Bagsiden af kjolen er almindeligt Brown Suede look med en lynlås. De matchende brune håndledsmanchetter i ruskindsudseende er også inkluderet. Dette kostume kommer kun i str. Small/Aus 8-10 og Medium/Aus 12-14. Længde på kjolen i str. small: 24” / 61 cm fra under armen. Længde på kjolen i str. Medium: 30” / 76cm. Indeholder ikke bue og pil eller støvler.