Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Isspand


    Du kender det måske godt. Det er fest en varm forårs- eller sommerdag, og du glæder dig som gæst til at hilse på gode venner, bekendte, familie eller kolleger, nyde noget godt at drikke sammen og spise udsøgt mad og bare feste igennem. Men værterne har glemt noget! Varmen har ødelagt noget af den forfriskende oplevelse, det er, at drikke en kølig drink eller et koldt glas hvidvin eller champagne, for der er intet til at køle drikkevarerne ned med. Her ville en isspand eller to gøre underværker, for intet holder flaskerne så kølige og friske som netop spanden fyldt med knust is.

    Det er ikke alle hjem, der har en isspand til det formål. Nogle finder det måske lidt overdrevent, men det behøver det slet ikke at være. Danskerne er et folkefærd at grill entusiaster, og vi elsker at tilbringe de varme og milde sommeraftener ude på terrassen eller i haven, mens grillen forbereder vores aftensmad.

    En isspand sørger for at holde både de voksnes og børnenes drikkevarer kølige, ligeså længe I er udenfor og solen varmer. Det ser stilfuldt ud med den flot designede isspand på bordet, og den vil naturligvis også være alles ven, når vennerne kommer besøg, og menuen først og fremmest står på kolde øl og god barbeque på risten. Er isspanden for fin til dit hjem? Det behøver den ikke at være, for du kan sagtens købe en mindre fashionabel spand, der passer til et hvilket som helst hjem og interiør. Husk også at købe en isske med, og evt. en isknuser.