Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

J-dag kostumer og udklædningstøj

Sorter faldende

1 til 20 af 47

Sorter faldende

1 til 20 af 47


Der er kun jul én gang om året, og der kommer kun juleøl på markedet et par måneder om året. Julen i Danmark er utvivlsomt den mest traditionsbårne højtid på året, og det giver sig udslag i mange gøremål og forberedelser især gennem hele julemåneden december. En af de nyere traditioner er den såkaldte J-dag, hvor flere af de store bryggerier bringer årets julebryg ud til caféer, værtshuse og udskænkningssteder med fest og store forventninger.

Bryggerierne kommer ofte rundt i byerne på en i forvejen offentliggjort rute, og så bliver de ellers mødt med et festligt folkefærd, der i dagens anledning har taget J-dag kostumer på. Og hvad består så denne udklædning af i en juletid, hvor der er masser af muligheder for at klæde sig ud til de forskellige arrangementer.

Først og fremmest er kostumet selvfølgelig præget af jul, men modsat de traditionelle nissedragter i rødt, så bærer J-dagen mere præg af de blå farver med blide, hvide snefnug, der daler ned over kostumet. Også nissehulen er blevet blå, og det er både kvinder og mænd, der kan sætte fut i julen allerede i november med et festligt og let genkendeligt J-dag kostume.