Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Klæd dig ud som Julemandens hjælper kostume til mænd, som består af en rød overdel med grøn, takket krave, et brunt bælt og guld knapper, grønne bukser med rød kant i bunden og en rød og grøn hat med en bjælde. Tilføj en gavesæk og et par alfesko for at fuldende dette kostume, som er velegnet til juletiden.

  Julemandens hjælper kostume

   Medfølger:  
  • Bluse
  • Bukser
  • Hat
  Klæd dig ud som Julemandens hjælper kostume til mænd, som består af en rød overdel med grøn, takket krave, et brunt bælt og guld knapper, grønne bukser med rød kant i bunden og en rød og grøn hat med en bjælde. Tilføj en gavesæk og et par alfesko for at fuldende dette kostume, som er velegnet til juletiden. Brug størrelsesguiden herunder til at finde den størrelse der passer dig.
  219 DKK
  (Fri fragt over 350 DKK)

  Vælg Størrelse :

  * Påkrævede felter

  219 DKK
  • Danmarks bedste udvalg
  • Prisgaranti på alle varer
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • Forskellige leveringsmuligheder
  • Rabat ved køb over 1.000 kr.
  Detaljeret vareinformation

  Varenummer: S260250

  Julemandens hjælper kostume til mænd (voksne).

  Kategorier: Julemand, Nisse, Højtider, Alle kostumer , Jul , Mande kostumer, Kostumer XL-XXXXL, Jul, Julekostumer, Mandekostumer, Julekostumer, Alle Voksen kostumer, Alle kostumer, Højtider, J-dag kostumer, Julekostumer, Kostumer til mænd, Julemandskostumer, Julemandskostumer

  Leverandørbeskrivelse: Elf Costume, Red & Green, with Top, Trousers & Hat. Christmas Fancy Dress. Christmas Fancy Dress. Dry Clean Only.
  Med dette kostume kan du klæde dig ud som julemandens hjælper. Kostumet leveres med en rød og grøn, langærmet top med to hvide pompom-knapper foran, grønne bukser med en rød kant ved anklerne og en matchende nissehat med en klokke. Glem ikke at tilføje noget ansigtsmaling for at fuldende dette festlige look.