Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Julemandskostumer

Sorter faldende

1 til 20 af 52

Sorter faldende

1 til 20 af 52


Af alle højtider er julen nok den vigtigste, der findes i Danmark. Det er der ikke noget at sige til, for hvis man selv skulle glemme det, så husker børnene og hele det omkringliggende samfund os på det, når den søde julemåned nærmer sig fra det bliver november og ind i december.

En af de allervigtigste ting ved julen er den helt unikke stemning, der breder sig, når der bliver pyntet op i stuer og på gade i byerne og på landet. Fra kravlenisser og adventskranse i hjemmet til gran og julehjrter i gaderne er julen ikke blot netop hjerternes fest men også forventningens og kostumernes fest. Gennem hele december er rigtig mange familier især med børn inviteret til juleafslutninger, julefester og juletræskomsammener i uhørt grad. Det er i særlig grad selvfølgelig først og fremmest den berømt og elskede julemand, der er i fokus gennem hele måneden, og den forventning bygger børnene op dag for dag lige indtil den store aften.

Julemanden er stjernen og helten for velsagtens alle børn, der vokser op med at tro på den runde, milde og godmodige julemand med den rungende latter. De forventer at se julemanden, der jo skal komme forbi for at uddele gaverne fra sækken, som han har bragt med hele vejen fra Grønland. Og julemanden, det er jo dig!

Børn og voksne kan bære julemandskostumer - fra XS til XXL

Et rigtigt julemandskostume består af det hvide skæg, den røde dragt med bælte, nissehuen, grå sokker og galocherne på fødderne. Hvis man skal være overbevisende som julemand over for børnene, ja så skal man gøre det ordentligt og med overbevisning fra start til slut. Men den vigtigste del af et julemandskostume er netop dig og det, der gør DIN julemand til noget helt specielt i dine børns eller andre børns øjne. Og hvis du vil gøre oplevelsen helt unik for børnene, så tag da en nissepige under armen.

Vi fører julemandskostumer i de store størrelser såvel som de mere tilgængelige. Netop julemandskostumet i de helt store størrelser er særdeles efterspurgte, selvom man måske ikke normalt fylder en størrelse xxl. Det skyldes naturligvis, at julemanden netop er en stor, god og rund herre med et imponerende fylde. Det er derfor også tilladt at fylde kostumet godt ud med puder og klæder inden under, så du kan fylde rollen ud – i bogstaveligste forstand!

Julen er hjerternes og traditionernes fest, og det vigtigste er altid indholdet, som du fylder ud med din person og udgave af verdens mest elskede person. Når du vælger et kostume skal du desuden være opmærksom på om der følger en paryk med, for dette er naturligvis et must til udklædningen som julemand.