Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Lækker udklædning som kanin til voksne, i form af en heldragt i plys med lynlås og hætte med ansigt. Gennemfør kostumet med noget ansigtsmaling, og du har et perfekt kostume til mange anledninger, blandt andet sidste skoledag og karneval.

  Kanin voksen kostume

   Medfølger:  
  • Heldragt med hætte
  Lækker udklædning som kanin til voksne, i form af en heldragt i plys med lynlås og hætte med ansigt. Gennemfør kostumet med noget ansigtsmaling, og du har et perfekt kostume til mange anledninger, blandt andet sidste skoledag og karneval. Brug størrelsesguiden herunder til at finde den størrelse der passer dig.
  399 DKK
  (Fri fragt over 350 DKK)

  Vælg Størrelse :

  * Påkrævede felter

  399 DKK
  • Danmarks bedste udvalg
  • Prisgaranti på alle varer
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • Forskellige leveringsmuligheder
  • Rabat ved køb over 1.000 kr.
  Detaljeret vareinformation

  Varenummer: S316820

  Kanin voksen kostume til voksne (mænd og kvinder).

  Kategorier: Kanin, Højtider, Alle kostumer , Sidste skoledags kostumer , Dyreverdenen , Mande kostumer, Unisex kostumer, Voksen kostumer, Dyreverdenen, Sidste skoledag, Mandekostumer, Unisex kostumer, , Sjove kostumer, Alle Voksen kostumer, Alle kostumer, Højtider, Dyrekost

  Leverandørbeskrivelse: Bunny Costume, White, includes Jumpsuit with Hood. Adult Fancy Dress Costumes. Party Animals Fancy Dress. Dry Clean Only.
  Dette kanin-kostume inkluderer heldragt med hætte. På hætten er der lange ører, en næse og en lille hale. Dette smarte, hvide kostume et uni-sex kostume til voksne. Det er en lynlås foran.