Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Karnevalskostumer

Sorter faldende

16 vare(r)

Sorter faldende

16 vare(r)


Skal du til karneval uden en ide om, hvad du skal tage på til begivenheden? Så er du med et besøg på Festli.dk kommet det helt rigtige sted hen. Her finder du et kæmpe stort udvalg af karnevalskostumer, der tilgodeser ethvert behov inden for udklædningens kunst. Her finder du kostumer i farverigt fyrværkeri, som jo passer med karneval i traditionel forstand, og du finder egentlige kostumer, hvor du bliver en anden karakter og person, ende den du er i virkeligheden.

Her kan du vælge mellem de tidsbestemte kostumer som for eksempel 1920’erne eller 1980’erne. Det kan også være kostumer, der ligner en bestemt profession som for eksempel politibetjent eller sygeplejerske, og så kan du vælge den type kostume, der er med til at skabe glæde og fest til karnevallet – eksempelvis zombie, tyrolertype, indianer eller superhelt! Hvis du er til noget i den frække ende er et stuepige kostume altid en sikker vinder. Vi har dog også mange andre frække kostumer i sortimentet.

Karneval kræver flot udklædning

Karneval er en gammel tradition, der blev vakt til live i Europa i 15-1600-tallet, hvor adelen og det bedre borgerskab fandt på at gemme sig bag masker, når der skulle holdes fest. Den idé greb hurtigt om sig, og i den kristelige tro blev markeringen af ugen, inden fasten skulle starte, fejret med en folkelig fest, der skulle få især de unge til at slå sig løs, så de bedre kunne holde sig i ro, mens der blev fastet og tænkt guddommelige tanker. Siden dengang har karnevallet spredt sig til alle jordklodens hjørner og ikke mindst i Sydamerika og Asien er de kæmpemæssige karnevaler blevet en integreret del af kulturen.

Kan vi finde ud af at karnevalsfeste som de gør i Rio de Janeiro i Brasilien? Tja, det er der nok flere meninger om, for de karnevalskostumer, de har der, og den entusiasme, der følger med, kan være mere end almindeligt vanskeligt at skulle efterleve. Vi gør nok bedst i at finde vor egen, nordiske måde at fejre karneval på, og det er vel heller ikke så dårligt igen!

Med det store udvalg af karnevalskostumer på Festli.dk er du i hvert fald godt hjulpet på vej. Men det er din egen evne til at tage festen ud på gaden eller ind i festsalen, der i sidste ende bestemmer, hvor godt karnevallet bliver. Husk desuden at passe godt på hinanden, da der tidligere år til Karneval i fx Aalborg har været tragiske episoder for specielt kvinder.