Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Klovne kostumer og udklædningstøj

Sorter faldende

1 til 20 af 143

Sorter faldende

1 til 20 af 143


De er noget af det første og bestemt det mest magiske, man som barn møder, når cirkus kommer til byen og man skal i det store, runde telt sammen med mor og far for at se elefanter, linedansere og naturligvis de fantastiske klovne med det sjove tøj, de store sko og malede ansigter. Der findes rigtig mange måder at klæde sig ud i et klovne kostume, og du kan se et stort udvalg af dem på siderne her, og som du kan se er der både nogle til voksne og til børn. Det farvestrålende tøj giver næsten sig selv, og ansigtet kan males i de rigtige farver eller du kan tage en maske på. Og så er en paryk naturligvis helt uundværlig til klovne kostumet, medmindre du selv går rundt med et stort grønt afro hår til daglig.

Børn og voksne elsker klovne

Klovne kostumer er langt fra kun en udklædning for børn. Voksne kan sagtens være med, for klovne er noget, man kan forholde sig til i alle aldersgrupper – for vi husker alle den barnlige begejstring for klovnene. Eller vi husker måske det modsatte? I hvert fald, så er klovne udklædning et hit hos både børn og voksne.

Hvis du er på jagt efter den mere overraskende effekt, så kunne et uhyggeligt eller ligefrem skræmmende klovne kostume måske være sagen. Der findes en hel del uhyggelig klovne fra film, der efterhånden har gjort manges forhold til klovne noget problematisk – det kan med andre ord blive en spændende aften i det rigtige klovnekostume! Det uhyggelige klovnekostume er nok ikke så oplagt til børnene, men som voksen kan det være et rigtig sjovt indslag til festen.