Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Konfetti

Sorter faldende

9 vare(r)

Sorter faldende

9 vare(r)


 

Det hører sig til en ordentlig fest fra tidlig aften til sen nat, at man som arrangør har gjort noget særligt ud af at pynte op i festsalen, lejligheden, huset, teltet eller hvad det nu er, der ligger rammer til en uforglemmelig fejring for venner, familie eller kolleger – eller dem alle sammen på én og samme gang. Godt gennemtænkt pynt, indretning og opstilling gør indtryk og rammer de bedste arrangementer ind på en perfekt måde. Som en del af pynten holder mange især af at benytte sig af farvestrålende og festlig konfetti og balloner, og det gælder både fester for børn og voksne.

Med konfetti kan man virkelig sætte kulør og farve på begivenheden. Vi kender konfetti især fra nytårsfesten, hvor danskerne i mange år har spredt det på borde og hængt i lofter og vindueskarme i alskens farver. Men man kan sagtens bruge dette pynteredskab til mange andre typer forsamlinger, der har til formål at markere og fejre begivenheder. Det kan være sports- eller idrætsklubbens farver, årstidens eller virksomhedens gennemgående farvekombinationer.

Med konfetti på borde og omgivelser er du helt sikker på, at gæsterne får et positivt indtryk af begivenheden, for der findes næppe noget andet bordpynt, som i den grad lægger op til festligheder af særlige begivenheder – fra dåb, fødselsdag, bryllup over jubilæer og mærkedage til sæsonafslutninger og højtider. Find dine farver og vælg den rette pynt til festen, og du kan trygt begynde med at vælge konfettien og lade dig inspirere herfra.