Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Kostumer og udklædningstøj til babyer

Sorter faldende

20 vare(r)

Sorter faldende

20 vare(r)


Det kan godt være at de fleste går ud fra, at kostumer og udklædningstøj kun er til børn fra børnehavealderen og opefter, men sådan er det heldigvis ikke. For der findes skønt baby udklædningstøj og kostumer til selv de mindste af de alleryngste familiemedlemmer.

Der findes få ting, der er lige så yndigt og kært som en baby i et kostume som mariehøne, løve, tiger, påskekylling, Pippi Langstrømpe, indianer, abekat, en frugt eller grøntsag, fe, prinsesse og mange, mange andre muligheder. Kostumer med de små dyrebørn er mest populære valg, men det er helt op til dig som forælder, hvad du synes passer bedst til den lille.

Der er intet så sødt og kært som en baby i udklædningstøj

Med udklædningsfester for de små helt ned til babyalderen får barnet en fantastisk oplevelse, som det måske ikke umiddelbart kan kommunikere om, men som alligevel vil begejstre i forhold til festen med farverne, lydene og alle de andre kostumer, som babyen nok skal registrere som noget helt anderledes end vanligt.

Det begynder ofte allerede i vuggestuen eller i børnehaven, hvor børnene til for eksempel fastelavn oplever de voksne klæde sig ud – og det vil de meget gerne snart prøve selv. Vi har et stort udvalg af børne kostumer, så hvis du ikke kan finde det rette kostume til din baby i denne kategori, så kan du overveje at tage et kig på vores kostumer til piger og drenge, som specielt er populært i anledning af fastelavnsfesterne og i den uhyggelige halloween tid.