Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Kostumer og udklædningstøj til drenge

Sorter faldende

1 til 20 af 209

Sorter faldende

1 til 20 af 209


Der skal egentlig ikke så meget til, før drenge finder lejlighed til at hoppe i et cowboy kostume eller Spiderman dragt, for drengene elsker at give sig hen i en fantasiverden, hvor de selv er i centrum af begivenhederne som den figur, de klæder sig ud som. Og hvad er det så, at nutidens drengebørn gerne vil være, når der er fastelavn, halloween eller udklædningsfest i børnehaven eller i skolen? Tja, hvad er der oppe i tiden på film, spil eller i tv?

Find ind til den ultimative drømmeverden med kostumer til drenge

Superhelte, westerntiden med cowboys og indianere, soldater, pirater, dyr eller seje politimænd, brandmænd og agenter kan være gode bud, der holder fra år til år. Det gælder især for de største drenge, men for de mindste er der stadig bud efter søde pelsdyr, Pippi Langstrømper og smølfer, for blot at nævne nogle. Drenge kan være lige så uforudsigelige som piger, når det kommer til tanker og ideer om drømme og fascinationer.

Det er derfor vigtigt, at I sammen med drengen finder det kostume til drenge eller hvem som helst, han nu engang gerne vil være denne gang og måske endda flere år fremover.