Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Kostumer og udklædningstøj til piger

Sorter faldende

1 til 20 af 192

Sorter faldende

1 til 20 af 192


Piger og udklædningstøj er to ting, der så godt som altid har hørt uløseligt sammen. Lige fra de er ganske små, er piger i højere grad end drenge sporet ind på at lege sig ind i figurer og verdener, der er med til at udvide deres horisont og eventyrlyst på et tidligt stadie. Pigerne elsker jo mos tøj og især kjolerne, der med de store blonder, farver og mønstre er med til udvikle pigernes fantasi og fornemmelse for smag og behag.

De første, rigtige kostumer til piger findes i mors klædeskab

Derfor er de fleste kostumer til piger grundlæggende kjoler i den ene eller anden form, og det er jo særligt prinsesse kjolerne, der trækker i de fleste, når de ser film fra for eksempel Disneys univers. Men alle piger er jo ikke ens – så langt fra.

Der er heldigvis også mange kostumer til piger, der er andet end kjoler og pæne sko. Indianerpigen Pocahontas, hekse, politikvinder, dyrekostumer, superhelte og mange, mange andre er gode eksempler på, at der er kostumer til enhver pige og hendes interesser. Det er altså bare med at se siderne her igennem med din eller jeres datter og finde lige det, der skal til. Vi har selvfølgelig pige kostume i alle kategorier, hvor de to mest populære anledninger er den klassiske udklædningsfest fastelavn og den stigende populære højtid halloween.