Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Dette mini candy girl kostume til piger er rigtig fint og farverigt. Kostumet indeholder en kjole med tylskørt i flere farver. For at få den perfekte udklædning, kan du tilføje et par hvide leggings og en lilla eller pink paryk, som matcher kjolen. Glimrende kostume til fastelavn.

Candy Girl børne kostume

    Medfølger:  
  • Kjole
Dette mini candy girl kostume til piger er rigtig fint og farverigt. Kostumet indeholder en kjole med tylskørt i flere farver. For at få den perfekte udklædning, kan du tilføje et par hvide leggings og en lilla eller pink paryk, som matcher kjolen. Glimrende kostume til fastelavn. Brug størrelsesguiden herunder til at finde den størrelse der passer dig.
239 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)

Vælg Størrelse :

* Påkrævede felter

239 DKK
  • Danmarks bedste udvalg
  • Prisgaranti på alle varer
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • Forskellige leveringsmuligheder
  • Rabat ved køb over 1.000 kr.
Detaljeret vareinformation

Varenummer: S219020

Candy Girl børne kostume til piger (børn).

Kategorier: Højtider, Alle kostumer , Børnekostumer, Alle Voksen kostumer, Børne kostumer, Pige kostumer, Fastelavn, Børne kostumer, Pige kostumer, Børnekostumer, Børnekostumer Pige, Alle kostumer

Leverandørbeskrivelse: Mini Candy Girl Costume, White, with Dress & Headband. Children's Fancy Dress. Girls Fancy Dress. Dry Clean Only.
Din datter vil elske at klæde sig ud som Katy Perry i vores Mini Candy Girl kostume. Kostumet leveres med en hvid, ærmeløs kjole med et flerfarvet strutskørt og et hvidt pandebånd med et pink hjerte. Vi undskylder nu for de mange timer brugt, syngende ind i en hårbørste foran spejlet, når din lille stjerne har vores Candy Girl kostume på. Hvorfor ikke tilføje en af vores mikrofoner for at fuldføre looket?