Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Bewitched heksekostume til piger, som indeholder en lang, lilla og sort kjole og en matchende, høj, spids heksehat. Du kan tilføje en tryllestav, en heksekedel, vores hekse ansigtsmaling, en heksekost eller noget andet af alt vores tilbehør til hekse. Kostumet er godt til halloween.

  Hekse pige kostume

   Medfølger:  
  • Hat
  • Kjole
  Bewitched heksekostume til piger, som indeholder en lang, lilla og sort kjole og en matchende, høj, spids heksehat. Du kan tilføje en tryllestav, en heksekedel, vores hekse ansigtsmaling, en heksekost eller noget andet af alt vores tilbehør til hekse. Kostumet er godt til halloween. Brug størrelsesguiden herunder til at finde den størrelse der passer dig.
  199 DKK
  (Fri fragt over 350 DKK)

  Vælg Størrelse :

  * Påkrævede felter

  199 DKK
  • Danmarks bedste udvalg
  • Prisgaranti på alle varer
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • Forskellige leveringsmuligheder
  • Rabat ved køb over 1.000 kr.
  Detaljeret vareinformation

  Varenummer: S250730

  Hekse pige kostume til piger (børn).

  Kategorier: Heks, Alle kostumer , Børnekostumer, Børne kostumer, Halloween børnekostumer, Pige kostumer, Børne kostumer, Pige kostumer, Småbørn og unisex, Børnekostumer, Børnekostumer Pige, Alle kostumer, Uhyggelige kostumer, Kostumer til piger, Halloween kostumer, Hekse k

  Leverandørbeskrivelse: Bewitched Costume, Purple, with Dress & Hat. Halloween Fancy Dress. Halloween Children's Fancy Dress. Dry Clean Only.
  Bewitched heksekostume i sort og lilla til piger. Dette kostume leveres med en lilla og sort velourkjole med sorte bånddetaljer og vide ærmer. Der er også en matchende hat inkluderet i kostumet.