Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Sødt kattekostume til piger. Kostumet indeholder en sort heldragt med hvidt, blødt stof i kanterne og på maven samt en hale. Derudover medfølger også en hårbøjle med katteører. Det er oplagt at tilføje noget ansigtsmaling for at fuldende kostumet, som er super til fastelavn.

Katte pige kostume

    Medfølger:  
  • Hårbøjle
  • Heldragt
Sødt kattekostume til piger. Kostumet indeholder en sort heldragt med hvidt, blødt stof i kanterne og på maven samt en hale. Derudover medfølger også en hårbøjle med katteører. Det er oplagt at tilføje noget ansigtsmaling for at fuldende kostumet, som er super til fastelavn. Brug størrelsesguiden herunder til at finde den størrelse der passer dig.
269 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)

Vælg Størrelse :

* Påkrævede felter

269 DKK
  • Danmarks bedste udvalg
  • Prisgaranti på alle varer
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • Forskellige leveringsmuligheder
  • Rabat ved køb over 1.000 kr.
Detaljeret vareinformation

Varenummer: S331560

Katte pige kostume til piger (børn).

Kategorier: Kat, Børne kostumer, Pige kostumer, Børne kostumer, Pige kostumer, Småbørn og unisex, Halloween & Horror, Halloween kostumer, Dyreverdenen, Alle kostumer, Dyrekostumer, Kostumer til piger, Katte kostumer, Bamse og Kylling kostumer, Fastelavnskostumer til piger

Leverandørbeskrivelse: Cool Cat Costume, Black, with Jumpsuit, Tail & Headpiece. Halloween Fancy Dress. Halloween Children's Fancy Dress. Dry Clean Only.
Forsigtighed! Sort kat krydser vejen! Vores seje kattekostume består af en heldragt, medaljon og en hale. Tjek dette perfekte kostume til piger ud, der kommer som en buksedragt med en sød, hvid mave, hånd- og benmanchetter. Kostumet er også inkluderet en sort kattehale og søde katteører på et pandebånd med sort og hvid fluffy kant.