Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Kostumer og udklædningstøj til voksne

Sorter faldende

3 vare(r)

Sorter faldende

3 vare(r)


Udklædninger og kostumer er da noget, der hører børnefester og fastelavn til, er det ikke? Tja, sådan var det måske engang, men i dag er kostumefesterne eller temafesterne blevet in igen, og det gælder i alle dele af landet og i store og mindre byer. Men hvad er det, der gør det så populært at lave kostumefester til voksne mennesker?

Det er der sikkert mange gisninger om, men mon ikke at det spændende og udfordrende element, hvor man for en aften og nat kan få lov at slå sig løs som en selvvalgt karakter. Det giver jo nogle helt andre muligheder for at møde andre mennesker på en helt anden måde, end du er vant til fra de mere almindelige fester, vi går til fredage og lørdage hele året igennem.

Udklædning til voksne er et hit

Når du tager et kostume på, så har du en unik chance for at påtage dig en rolle, som du til dagligt ikke har en chance for at udleve til hverdag. Det behøver selvfølgelig ikke være en fuldstændig grænseoverskridende handling, som chokerer andre. Næh, det er bare det lille tvist af en anden karakter, end den du normalt er, som måske får dig til at optræde med en større selvtillid i forhold til kolleger og venner.

Du kan vælge mellem masser af kostumer til voksne inden for forskellige genrer. Er du klar til at give den som aftenens sjoveste indslag? Ingen problem. På Festli.dk’s sider finder du udklædning som for eksempel ’Find Holger’, øldrikkende tyroler, discokonge a la John Travolta fra 1970’erne eller du kan være en fange netop flygtet fra fængslet iført sort-hvid stribet fangedragt og kæde om anklerne! Der er naturligvis også masser af muligheder for at gi’ den gas som frygtløs cowboy, superhelt, soldat eller i et politi kostume.

Kvinderne har heller ikke noget tilbage at ønske, hvis de klikker sig igennem udvalget på vores hjemmeside. Har du en drøm om at være Disney prinsesse for en aften, sygeplejerske eller energisk cheerleader har du muligheden nu – så lad den ikke forpasse. Du bestemmer naturligvis selv hvor udfordrende, du har lyst til at klæde dig ud til festen. Men skulle du have lyst til at skeje lidt og i en sexet udklædning så bliver du ikke skuffet med flere modeller inden for vovede kostumer som Catwoman, nedringet udskænker ved tyrolerparty eller udfordrende politibetjent med andre ting under skjorten end bøder og pebberspray.

Men lad dig ikke nøjes med disse få forslag, for der er masser af gode ideer og inspiration at finde inde på Festli.dk, der har en af landets største udvalg inden for kostumer til voksne.

Massevis af kostumer til voksne på Festli.dk

Udklædningsfester og særlige arrangementer med kostumer og udklædning enten som en opfordring eller et krav har i de seneste år på forbløffende vis blomstret op over hele landet – fra de store byer til de små forsamlingshuse på landet i provinsen. Det skyldes især den yngre generation, der på forunderlig vis har genopdaget de forrygende muligheder, man har, når gæsterne ankommer i farverige, skægge, uhyggelige, frække eller fjollede kostumer til udklædningsfest med eller uden et fast tema.

Der sker nemlig noget indeni selvværdet og selvtilliden for de fleste, når de iklæder sig en anden identitet og smider hæmningerne for i stedet på en festlig og positiv måde for at feste igennem og møde folk med en helt anden attitude, end de måske ellers ville have gjort. For udklædning handler nemlig om at være en anden end normalt, for det giver en helt unik mulighed for at bryde ud af rammerne og skabe nye relationer mellem mennesker, uanset hvor de kommer fra eller om man kender dem i forvejen eller ej.

Voksen kostumer og udklædning igennem mange år

De gode dyder ved udklædning er derfor også en meget gammel tradition i mange europæiske lande, hvor borgerskabet især i 1700- og 1800-tallet holdt nogle af de største og mest imponerende kostumebal nogensinde. I begyndelsen var det mere maskebal med store kjoler og hatte, men med tiden kunne borgerskabet også finde på at klæde sig som simple borgere til morskab for alle. Pludselig kunne man opleve egnens rige og adelige gårdmand klædt ud som staldkarl, mens hans hustru for rundt blandt selskabet, klædt ud som kromandens datter, bondepige eller skøge. Det var blevet sjovt og en stor fornøjelse at udgive sig for at være en anden, end den man var.

Det er de samme værdier og ønsker om at holde et brag af en fest, som alle taler om i flere år bagefter, der driver nutidens maskebal, hvor voksne mennesker kan slå sig løs for en aften og nat. Siderne på Festli.dk er inddelt i forskellige kategorier, og her kan du finde alt, hvad hjertet begærer af ønsker og fantasier til udklædning til voksne. Værsgo’ – bare prøv at se rundt på vores sider. Det bliver en spændende tur!

Når der er udsigt til fest med kostumer, så se her for det flotteste udklædningstøj til voksne

Når der skal være kostumefest, så kan det ligeså godt gøre ordentligt. Kostumefester har altid været populære, men i de senere år er der sket en eksplosion i antallet af den slags fester, og det samme kan man sige om de muligheder for flotte og fascinerende kostumer og udklædningstøj til voksne.

Mulighederne for at slå dig løs til temafest, halloween, julefrokost og helt almindelige kostumefester er næsten uendelige, og om du vælger den hårdføre soldat eller politibetjent, den flirtende tyrolerpige, en tidstypisk karakter fra 60’erne eller 80’erne, de fjollede dyrekostumer eller ganske enkelt den uforlignelige superhelt, der måske samtidig udviser store evner på dansegulvet.

Det afgørende ved dit valg af kostume er, at du skal føle dig godt tilpas med ideen om netop dét kostume. Du kan jo vælge en anden type personlighed, end den du er til hverdag, og som alle andre kender dig som. Er du den rolige og eftertænksomme type, så vil det måske være en befrielse for dig at optræde som aftenens mest fjollede indslag, og er du den normalt udadvendte type, kunne det være interessant med en rolle i en udklædning som munk, præst eller pilot.