Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Kostumer

Sorter faldende

1 til 20 ud af 618

Sorter faldende

1 til 20 ud af 618


Danskerne er et festligt folkefærd. Det ved vi, at vi er, for det får vi at vide, når udlændinge taler om danskerne og vores måde at feste på. Langt de fleste udlændinge er heldigvis enige med os i, at vi er gode til at feste, os danskere! For nogle er det måske mest indtaget af alkohol, der er ensbetydende med den gode fest. Men i de senere år har en anden og langt mere fantasifuld form for fest bred sig over hele landet. Det er kostumefesten med alt, hvad fantasien sætter af grænser der!

For det kan godt være, at du engang var til kostumebal eller udklædningsfest i 1980’erne. Hvad gjorde man så ved det dengang? Tja, de fleste improviserede med et par huller i et par gamle busker, tog en laset skjorte på og bandt en klap for øjet og vupti, så var man en pirat. De mere dovne – eller vovede alt efter hvordan man ser på det – klippede et par huller i et hvidt lagen og øjeblikket efter var man et spøgelse eller en romer til togaparty! Men de dage er for længst ovre. Nu om dage er der masser af muligheder for at leje de mest fantastiske kostumer til fest på Festli.dk – også til billige penge. Og her i butikken finder du kostumer til enhver lejlighed.

Hvilke kostumer skal man vælge?

Hvis du ikke selv har ideer til dit kostume eller udklædning til festen, skal du ikke fortvivle. Der er nemlig masser at vælge imellem hos velassorterede leverandører og udlejere. Der er billige kostumer til højtider og traditionsdage som jul, sidste skoledag, oktoberfest, halloween og fastelavn. Leder du efter sjove kostumer kan du med garanti finde dem i smølfeafdelingen, dyreverdenen, som klassisk tyroler-trold eller i ’Find Holger’-kategorien! De mere sexede outfit er naturligvis altid populære, og her kan du med få midler for eksempel forvandle dig til skolepige, soldat, politibetjent, catwoman, læge, sygeplejerske eller cheerleader for blot at nævne en lille del af det store udvalg af sexede kostumer til både kvinder og mænd. Er du typen der elsker at tage tidsmaskinen et smut tilbage til ungdommen er der hjælp at hente i form af specielle udklædninger til både kvinder og mænd i 1970’erne og 1980’erne med alt, hvad hjertet begærer fra de frie hippier til de hippe yuppier.

Og hvad med kostumer til hverdagen, kan man det? Ja kan man da i allerhøjeste grad. Det kan for eksempel være til en lille rolleleg derhjemme, hvor du og din partner klæder jer ud i hvert sit kostume. Hvad der derefter skal ske er helt op til sig selv, men det er hørt før, at man kan lege med flirteri og forførelse eller noget helt andet, som kun fantasien eller jeres fælles præferencer sætter loft over. I en helt anden og mere uskyldig genre kan nævnes kostumer som en del af familiens fælles legedag, hvor mor, far og børn hver repræsenterer et univers eller karakter, og hvor man derefter holder den facade i en hel dag eller weekend. Man kan også lade sig inspirere af filmverdenen og dens utallige karakterer, der også er at finde i mange af Festli.dk’s forskellige sortimenter.

Kostumernes oprindelse – maskeballet fra middelalderen

Fest og kostume har hængt uløseligt sammen helt tilbage siden det 15. århundrede, hvor maskeradebal var en fast del af de årlige karneval i især Frankrig og Italien. Det var især den finere klasse og blandt Europas kongelige familier, der holdt af at skjule sig bag en maske og pragteksemplarer af kjoler, jakker og andet udstyr. I dag er de gamle maskebal bedst kendt for det spil, der kørte blandt gæsterne om, hvem der mon gemte sig bag masken og kostumet. Det blev en sport og en lidenskab at forsøge at finde frem til sin hemmelige kærlighed, og der er blevet lavet film om de erotiske undertoner og dramaer, som disse maskebal kunne frembringe.

Senere kom de mere humoristiske kostumer til syne, og her gjaldt det mere om at underholde og blive underholdt end om at gætte gæsternes identitet. Et af de ’nyeste’ og mest berømte maskebal blev holdt på Labia Paladset i Venedig september 1951. Værten var Carlos de Beistegui, og festen blev kaldt ’Århundredets fest’. Disse fester fra gamle dage er måske nok en overstået epoke, men drømmen om at arrangere de bedste fester med fantastiske kostumer på spændende mennesker lever i bedste velgående den dag i dag.

Vælg dit billige kostume og gå på jagt efter den elegante detalje

Børnene er ikke glemt, når I skal på jagt efter kostumer til festen, hvor end den foregår. Mon ikke en lille fe i Disney-kostume vækker beundring fra de andre små piger? Klovnen og cowboy’en er måske et større hit for drengene i de mindste størrelser. For de lidt større er den magiske verden fra Harry Potters univers nok at foretrække eller måske i verdenen af superhelte fra Captain America til Superman og Batman.

Men ét er at tage et kostume på og leve sig ind i en anden karakter end den, man er vant til. Noget andet er det finish og den række af detaljer, der også overbeviser de andre gæster om, at du har været opfindsom og original i dit valg af kostume til jeres party. Derfor tilbyder Festli.dk selvfølgelig også en perlerække af accessories og tilbehør til dit kostume. Du kan vælge mellem for eksempel parykker, tasker, økser, piske, hatte, briller, strømpebånd, køller, sabler, skotøj, skæg, hjelme og meget mere, og det kan alt sammen få dit kostume til at fremstå endnu mere festligt og originalt.

Nogle mennesker føler sig ilde til mode, når de skal tage et kostume på til en fest. Det føles kunstigt og man har ikke lyst eller til at føre sig frem på en anden måde end normalt. Men et godt råd til dem kan være, at prøve at lægge genertheden og ubehaget til side ved bogstaveligt talt at tage masken – kostumet – på, og leve sig ind i rollen – tænk over, at alle de andre jo også ser outrerede ud og at nogle af dem også føler sig udsatte. Herefter vil man hurtigt opleve, at man har nemmere ved at leve sig ind i den midlertidige rolle og spille med på spøgen. Pludselig har du lagt hæmninger på hylden, og det bliver lettere at gebærde sig i det fremmede outfit. Forestil dig at du har en maske på og ikke er dig selv – så går det meget lettere.

En kostumefest i venners og nye bekendtes lag

Hos Festli.dk får du den bedste service på markedet og hurtig levering af de lejede kostumer. På siderne finder du billeder af alle kostumerne med priser på alle niveauer fra det helt enkle kostume til luksusudgaver i helt unikke og gode kvaliteter og detaljer i beklædningen. Du er selvfølgelig velkommen til at stille os spørgsmål, hvis du har særlige forespørgsler eller ønsker.

Ingen anden form for fest kan bryde grænser og bringe mennesker sammen som en kostume- eller temafest i gode venners lag – eller måske endnu bedre – sammen med fremmede mennesker, der samles om den samme ting og derfor hele tiden vil have noget at tale sammen om og more sig over. Uanset om det er en temafest eller bare fri leg med kostumerne, så er udklædning en rigtig fin ide, når du vil holde en anderledes og minderig fest, som dine gæster vil huske på med glæde i mange år fremover.

Så det er bare med at komme i gang og udforske mulighederne på Festli.dk, hvor udvalget af kostumer aldrig har været større, bredere og billigere.

Vi kan gøre det billigere end butikken i gågaden eller i indkøbscentret, fordi vi har lave omkostninger og hurtigt salg samt levering. Vores omkostninger er lave og derfor kan du købe billige kostumer her: Som onlinebutik er omkostningerne meget mindre, for her har vi ikke et dyrt butikslokale, som vi skal betale husleje for. Ekspedienterne i vores butik skal heller ikke have løn, for vi har ingen af dem ansat. Som kunde i butikken skal du heller ikke vente på, at butikken åbner mandag morgen, for vi holder Festli.dk åben 24 timer i døgnet og 365 dage om året. Du skal bare åbne din browser og kigge ind i butikken, klikke på din vare og bestille den til levering derhjemme eller på posthuset.

Det har aldrig været nemmere, sjovere eller billigere at holde kostumefest for hverken arrangør eller gæst. Tag os på ordet og find din stil på hjemmesiden. Du vil aldrig fortryde det.

Køb lækre kostumer online

Mange har prøvet selv at invitere eller blive inviteret til kostumebal, en udklædningsfest eller temafest, hvor det ikke er velset at ankomme uden et festligt eller fantasifuldt outfit. Der er ikke noget at gøre, og det er bare med at finde tøjet frem fra gemmerne, hvis man da overhovedet har et passende kostume gemt af vejen. Men så er du kommet til det rette sted, for her på siderne finder du med garanti billige kostumer, der enten kan begejstre, overraske, glæde eller chokere dine medgæster, for det er helt op til dig og dit temperament, hvad du ønsker af reaktioner.

Det sjove og udfordrende ved en udklædningsfest er at man selv kan vælge, hvilken person eller fiktive karakter, du ønsker at være. Det er måske en fed idé at give den gas med en hel anden personlighed, end den man normalt giver sig til kende som i fritiden, med vennerne eller på arbejde.

Hvis du normalt er den stille type, så prøv eventuelt at finde en karakter med en meget udadvendt og opmærksomhedssøgende facon. Det kunne være den stille fyr, der møder op som pirat, pimp eller tyrolertype. Eller det kan være den lidt sky kvinde, der sætter fut i festen i et frækt kostume eller som skrap militærkvinde. Eller hvad med den normalt så alvorlige type, der ankommer som en fjollet figur eller lallende hippie fra et andet årti. Kun fantasien sætter grænserne, så man kan jo ligeså godt forsøge at bryde ud af de fasttømrede forventninger og overraske de øvrige gæster på en positiv måde.

Men det er ikke alle, der mener, at de har fantasi eller idéer til et billigt kostume eller udklædning til festen. Men fortvivl ikke, for der er immervæk masser at vælge imellem hos velassorterede leverandører – og du er tilfældigvis havnet på en af de bedste. Her finder du billige kostumer til højtider og traditionsdage som jul, sidste skoledag, oktoberfest, halloween og fastelavn. Tænker du udklædning i den sjove ende af skalaen kan du helt sikkert finde god inspiration i smølfe afdelingen, dyreverdenen, som klassisk tyroler-partytrold eller måske som tegneseriefigur. Vores morphsuits er også ekstremt populære.

En overflod af billige kostumer til børn og voksne, mænd og kvinder

Vil du gerne vække opsigt og møde op i en mere sexet outfit, og de er jo altid populære - så kan du med få midler eksempelvis forvandle dig til skolepige, soldat, politibetjent, cheerleader, en catwoman, sygeplejerske eller indianer for blot at nævne en mindre del af det kæmpe store udvalg af sexede kostumer til både mænd og kvinder. Det kan også være, at du føler dig mere hjemme efter en tur i tidsmaskinen, hvor du kan smutte tilbage til barndommen og ungdommen med det karakteristiske tøj fra for eksempel 1960’erne, 1970’erne eller 1980’erne med alt, hvad du drømmer om af frie hippier til hippe yuppier og cool rock and roll’ere.

Det har aldrig været nemmere, sjovere eller billigere at holde kostumefest for både arrangør og gæst. Så det er bare med at sætte gang i fantasien og klikke dig gennem vores sider med masser af billige kostumer, både kostumer til voksne og til børn. Vi leverer de billige kostumer til hele landet - både store byer som København, Aarhus og Odense, men også alle mindre byer.

Du vil helt sikkert kunne finde et uhyggeligt kostume til Halloween-festen, et sødt børnekostume til fastelavn-udklædningen eller noget helt tredje. Vi mener selv at vi har Danmarks bedste udvalg. Det får du at se når du går på opdagelse på webshoppen.