Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Krop- og Ansigtsmaling

Sorter faldende

1 til 20 af 58

Sorter faldende

1 til 20 af 58


Med uklædninger til en kostumefest eller udklædningsparty er man sat på en opgave at finde på et passende kostume. Men ligeså vigtigt er jo de sidste detaljer i udklædningen, der gør forskellen og fuldfører forvandlingen til den karakter, man tilstræber at blive. Her er ansigtsmalingen og sminken helt afgørende. Med den rette ansigtsmaling kan både voksne og børn give det sidste skub til det perfekte kostume.

Ansigtsmalingen bliver især brugt til udklædninger som dyr, hvor man sætter knurhår, snude og farve på kinderne. På den måde bliver man til sommerfuglen, dådyret, katten eller løven. Men maling i ansigtet kan også bruges til egentlige udsmykninger med flotte mønstre, og den er uundværlig til det uhyggelige outfit til en halloween fest, hvor man med den rette farve kan blive det perfekte skelet eller zombie med blod i ansigtet. Vi kender også ansigtsmalingen fra de mange karnevaler, der er rundt omkring i verden, hvor ansigtet skal udsmykkes i samme stil og farve som de fantastiske kostumer. Ansigtsmaling kan altså både bruges til den perfekte forvandling og til den kunstneriske finish, der sætter prikken over i’et.

Ansigtsmaling til alle udklædninger

Når man skal til fest eller shines lidt ekstra op, så skal der sminke til. Især for de mindste er det dog vigtigt, at sminken ikke skader huden, og her er vandsminke et rigtig godt alternativ til den rigtige sminke for voksne. Den er for eksempel god til at dække hele ansigtet i et kostume som sommerfugl, smølf, alf, dådyr eller løve til fest i institutionen eller i skolen. Den er i øvrigt meget nem at bruge med en sminkesvamp eller pensel og lidt vand og vupti, så sker forvandlingen på magisk vis lige for øjnene af dig.

Vandsminken er også yderst velegnet til maling i ansigtet som sommerfugl, kattekilling eller bare i flotte mønstre, for farverne sidder fast, når de er tørret ind. Derefter kan du sætte den nye farve på. Voksne kan naturligvis bruge den samme fremgangsmåde og sminke sig i festlige farver til halloween eller karneval, så det matcher den øvrige udklædning. Der er rigeligt med muligheder i forhold til farver, så selve udsmykningen af ansigtet eller dele af kroppen står din egen kreativitet for at udforme. Når du skal have vandsminken af, så skal du vaske den malede hud med lunkent vand uden at gnide alt for hårdt, for ellers bliver huden irriteret.

Det er især piger og kvinder, der gennem århundreder har brugt særlige virkemidler, der blandt andet har til formål at tiltrække sig opmærksomhed fra det modsatte køn, eller som markerer kvindens særlige stil og/eller elegance i et matchende sæt tøj. Det er naturligvis sminken, der lige sætter den prik over i’et, som millioner af kvinder hver dag eftertragter til både hverdag og fest.

Vandbaseret sminke

Med det rigtige valg af sminke, pudder, eyeliner, glimmer, vandsminke, ansigtsmaling, neglelak, læbestift og så videre har man alle muligheder for at skabe en samspil mellem både ansigt, smykker, hår, øjne, tøj og personlighed, som med intet andet middel. Der er derfor heller ingen overraskelse i, at de fleste piger allerede inden de når teenagealderen har lært den vigtigste grundviden om sminke, og hvad den kan hjælpe med.

De fleste bruger forskellige sminker til henholdsvis job og festligheder. Der kommer for det meste lidt mere markerede farver i ansigtet til fest, mens der også er forskel på, om man er på vej til en bytur, til barnedåb eller begravelse. Sminke kender vi også fra teater og film, hvor man på samme måde kan markere skuespillernes ansigter og give dem de udtryk, de skal bruge i deres fremstilling af en karakter. Her kan mænd i øvrigt også være med, for en mandlig skuespiller kender alt til at lægge sminke på selv eller sætte sig i sminkestolen inden sin optræden. Det er også en erfaring, du kan bruge, når du til en kostumefest skal klædes ud som en anden, end den du er. Det giver eksempelvis god mening at ligne en bestemt person i en bestemt tidsalder eller at fremhæve særlige kendetegn hos personen.

Når man skal til fest, så skal man sminkes og pudres! I hvert fald hvis man er kvinde, eller hvis man er indbudt til udklædningsfest eller kostumeparty. Det kræver et godt sminke sæt, hvor der er flere farver, børster og pensler at vælge imellem så man rigtig kan slå sig løs først foran spejlet og siden ude på dansegulvet, eller hvor man nu engang befinder sig under festen.

Mange klassiske udklædningskostumer til både børn og voksne er velegnede til at supplere med en sminke, så sminke sættet, sminke dåsen eller sminke skuffen er rigtig godt. Til børnenes kostumer kan det eksempelvis være dyreudklædninger, hvor det vil være passende med knurhår eller snude til katte- eller dådyrskostumer. For den voksne generation har især fejringen af halloween i blodige og uhyggelige farver med blod og sår været forberedt med et sminke sæt som trofast hjælper, så det hele ser lidt mere realistisk og farligt ud.

Men der er naturligvis masser af andre typer af kostumer, hvor sminke sættet kommer til sin ret. Tænk bare på en sørøver, en indianer i krigsmaling, en soldat, en heks og så videre. Med den rigtige sminke kan man lægge grundfarve på, så personen får et skær i huden af for eksempel grønligt som Shrek eller rødligt som en djævel, eller man kan i stedet gøre kindben, læber, øjne eller andet endnu mere markeret og optegnet, end det er fra naturens side.