Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Læbestift

Sorter faldende

1 til 20 af 31

Sorter faldende

1 til 20 af 31


Brugen af læbestift har gennem mange årtier været en af kvindernes vigtigste metoder til at give ansigt og den generelle fremtoning både karakter og stil. Den rigtige valgte læbestift kan fremhæve og fortrylle læber og mund i en sådan grad, at alt andet blegner i forhold til. Tænk blot på filmhistoriens smukkeste divaer, donnaer og ikoniske stjerner fra alle tider som eksempelvis Marilyn Monroe, Angelina Jolie og Scarlett Johanson hvis ansigter på filmlærrederne aldrig ville være det samme uden den forførende, røde læbestift.

Det er netop den røde farve, der er den klassiske læbestift. Og det er også en rød farve i varierende konturer og nuancer, de fleste vælger deres første stift. Senere kan man vælge andre farver til, for der er ikke den farve eller tone, som ikke kan benyttes som læbestift. De senere år er det endda blevet moderne og hot med stærke og markante farver som sort, blå eller gul, for det får læber og mund til at være endnu mere markante og dragende.

Det er ikke alle kvinder, der bruger læbestift på jobbet i hverdagen, da det måske ikke hører sig til, eller man føler, at det ikke er nødvendigt eller passende. Men når der er fest, så vælger så godt som alle kvinder at benytte den lille stift på læberne, for her giver det rigtig god mening at sætte lidt kulør på begivenheden og gøre lidt mere ud af sig selv. Du skal som person selv beslutte, om du er mest til de mørke og sensuelle rødlige nuancer i læbestiften, eller om det er bedre passende med en lysere og mere fræk, vovet og sexet læbestift. Det kommer helt an på lejligheden og på personen.