Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Lanterner

Sorter faldende

7 vare(r)

Sorter faldende

7 vare(r)


Når der skal være fest, så skal der være lys i lanternen. Sådan lyder et gammelt ordspil, og for rigtig mange er de smukke og farvede lanterner stadig ensbetydende med hyggelig sammenkomst og fest. Traditionen er meget gammel og i hvert fald har lanternerne lyst over fester i Danmark i over 100 år, og derfor er der også noget særligt hyggeligt og trygt over de ofte farvestrålende lamper, der hænger i snore ved siden af hinanden enten inden for eller ude på terrassen eller i haven.

De oprindelige lanterner var i et massivt materiale som stål, jern eller andet, som kunne tåle lidt af hvert ude i vinden og kulden, for lanternen blev oprindeligt først brugt som et lys foran hoveddøren, og som man kunne tage med i hånden, når der var mørkt ude på landet. Det var naturligvis dengang, der ikke fandtes lommelygter eller elektriske installationer i andet i hovedbygningen eksempelvis på en gård.

Men i dag kan man få lanterne, der kun skal bruges til festlige lejligheder og sprede lys og hygge, og dem kan man få i snart sagt alle former, farver og størrelser. Der er også forskellige typer lanterne til både levende lys og til el-pærer, og du skal selvfølgelig tænke over, om det er forsvarligt at bruge for eksempel stearinlys, da de jo i nogle tilfælde kan være farlige, hvis de sætter ild på en lanterne i papir. Men hvis man blot passer på og sætter de rigtige lys i, har du alle muligheder for at skabe den helt rette og fantastiske stemning med smukke lanterner ved den næste fest.