Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Lederhosen

Lederhosen er et must for mændene til Oktoberfesten, men kan også bruges af kvinder. Der findes både billige modeller i polyester og dyrere modeller i ægte ruskind. Du får hvad du betaler for.
Sorter faldende

15 vare(r)

Sorter faldende

15 vare(r)


Ingen anden type fest lader folk feste igennem, som en oktoberfest eller tyrolerfest, hvor gæsterne er klædt i tyrolerbukser - også kaldet "lederhosen" med sjove hatte, brede seler og lange strømper. Det gælder både mænd og kvinder, der hver især kan købe lederhosen udstyret med sigte på kønsforskellene og de måder, man klæder sig på til de stærkt underholdene og uformelle oktoberfester, hvor øllet flyder i stride strømme mens tyrolermusikken fylder rummet med de velkendte toner.

Tyrolerbukser er både for mænd og kvinder

Udstyret eller kostumet er mere eller mindre identisk. Dog er der en tendens til, at kvinderne har mulighed for at tilføre lederhosen kostumet lidt mere sex appeal eksempelvis med en nedringet skjorte og kort nederdel i stedet for lederhosen, og stramt siddende strømpebukser i stedet for de lange almindelige strømper, som mændene traditionelt klæder sig ud i. Men man bestemmer helt selv, i hvor høj grad man ønsker det traditionelle look eller om det skal være den mere sexede og moderne version. Det fantastiske ved oktoberfesten er netop det uformelle præg, der smitter af på gæsterne, der hurtigt slapper af og lader smilene brede sig, mens der skåles i øl og Jägermeister, hvis det skal gå ordentligt til.

Lederhosen og tyrolerbukser stammer fra Tyrol i Sydtyskland, hvor oktoberfesten gennem hundrede år har været en fast tradition for især befolkningen i de små landsbyer i Alperne. Men festen har vundet sin udbredelse verden over i takt med at man kan købe alpeudstyr inklusiv lederhosen kostumet over alt. Imens mændene klæder sig i lederhosen og tyrolerbukser ser kvinderne fantastisk ud i deres Dirndl eller Heidi kostume, som er I en klasse for sig.