Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Masker

Sorter faldende

1 til 20 af 302

Sorter faldende

1 til 20 af 302


Der var engang, hvor kostumebal og maskerader hørte det bedre borgerskab, forstået på den måde, at det kun var de rige, magtfulde og begunstigede, der havde tid og råd til at arrangere eller deltage i maskebal, hvor der endda i nogle tilfælde blev arrangeret egentlige maskespil – altså skuespil, hvor skuespillerne bar masker. Maskerne var dengang den vigtigste detalje i et kostume, som skulle skjule identiteten af den person, der var udklædt. Der er sket meget siden dengang, men at tage maske på er stadig et meget benyttet udstyr til et kostume. Især børnene anser masken som det mest foretrukne, da børn har et helt særligt forhold til de ansigter, de ser foran sig.

Men det er ikke kun børn, der kan tage maske på til et udklædnings arrangement i skolen eller daginstitutionen. Der findes naturligvis masker også til voksne, og det er især de mere uhyggelige masker inden for gyser genren anført af halloween fester og fejringer, at masken kommer i brug. De fleste kender filmene ’Maskernes nat’ og ’Fredag den 13.’, som er nogle af de mest uhyggelige film, der er lavet.

En anden genre inden for masker og kostumer er de mere børnevenlige dyremasker, hvor man for at udfylde kostumer som eksempelvis dådyr, tiger, kat eller ko fuldender udklædningen med de nuttede masker. En udklædningsfest skal helst have sine deltagere, der møder op med maske og gemmer sit rigtige ansigt – det hører sig ligesom til ved en rigtig fest. Man kan naturligvis også som arrangør kopiere de gamle maskebal og lade spillet om at gætte identiteten på maskens ejermand være et fornøjeligt indslag til en god fest. Hvis du får fat i en maske hvor dine øjne er synlige, og du gerne vil se lidt uhyggelig ud, så er det oplagt at købe nogle farvede kontaktlinser uden styrke med - det giver en speciel effekt, som med garanti vækker opmærksomhed. Som et alternativ til en maske er der selvfølgelig altid ansigtsmaling, som kan give den samme effekt.