Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Lægekostume til mænd, som indeholder en hvid kittel og en maske. Glem ikke et stetoskop for at fuldende dit lægekostume. Dette kostume er en klassiker og kan bruges til enver anledning.

Læge mande kostume

    Medfølger:  
  • Jakke
  • Maske
Lægekostume til mænd, som indeholder en hvid kittel og en maske. Glem ikke et stetoskop for at fuldende dit lægekostume. Dette kostume er en klassiker og kan bruges til enver anledning. Brug størrelsesguiden herunder til at finde den størrelse der passer dig.
149 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)

Vælg Størrelse :

* Påkrævede felter

149 DKK
  • Danmarks bedste udvalg
  • Prisgaranti på alle varer
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • Forskellige leveringsmuligheder
  • Rabat ved køb over 1.000 kr.
Detaljeret vareinformation

Varenummer: S221920

Læge mande kostume til mænd (voksne).

Kategorier: Læge, Sygeplejerske, Karnevalskostumer, Alle kostumer , Sidste skoledags kostumer , Læger & Sygeplejersker , Mande kostumer, Læge & sygeplejerske, Sidste skoledag, Mandekostumer, , Kostumer under 100 kr., Mest solgte karnevalskostumer, Populære Karnevalskostumer, Alle Voksen

Leverandørbeskrivelse: Doctor's Costume, White, with Long Coat & Mask. Adult Fancy Dress Costumes. Hospital Fancy Dress. Dry Clean Only.
Dette enkle kostume vil give dig en succesfuld læges look uden at bruge en formue, så damerne vil stå i kø for at blive tjekket af dig. Lægekostumet indeholder en hvid, lang jakke og en hvid maske. Glem ikke at tilføje et af vores stetoskoper for det fulde look. For et nemt kostume til halloween kan du sprøjte noget falsk blod for at skræmmende kostume.