Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Militær / Army / Soldat kostumer og udklædningstøj


  En person i militærkostume til en udklædningsfest vækker altid opsigt. Det kan være noget grænseoverskridende for nogle mennesker, at nyde en drink eller en festmiddag ved siden af en soldat eller højere rangeret militærperson i fuld ornat. Men langt de fleste gange vil du opleve, at det er en sjov oplevelse, for snakken kan gå i uventede retninger, når personen i militær kostume får noget inden bords og snakken bliver lidt livligere og mere løssluppen.

  Man behøver ikke være fascineret af krig, død og ødelæggelse for at vælge et militærkostume til festen. Meningen er jo ikke nødvendigvis, at man hylder krig, for det kan ligeså vel være, at du med din optræden i army / militærtøj og kostume åbner op for en snak om de valg, man træffer i livet – for eksempel om man selv har haft en karriere i militæret eller om man støtter op om militærnægtere, der aldrig kunne drømme om at trække en soldateruniform over hovedet.

  Militær og Army udklædning er for børn og voksne, kvinder og mænd

  Men det behøver jo ikke være indbydelse til diskussion, når man har et militær kostume eller bare generelt militærtøj på til fest. Det er jo bare en udklædning, og dem er der adskillige forskellige at vælge imellem på Festli.dk. Du kan for eksempel være menig G.I. Joe, camouflagesoldat, officer, action man og meget andet, og du kan frit vælge at pifte kostumet op med et arsenal af våben og patronbælter, hjelme og knive. Kvinderne kan såmænd også nemt trække i et army eller militær kostume fra Festli.dk.

  Du kan vælge mellem de almindelige kostumer ligesom mændene, men til kvinderne hører naturligvis også en kategori af frække og sexede kostumer i army outfit, som med garanti vil vække opsigt til enhver kostumefest. Hvad mener du for eksempel om combat girl kostumet, hvor du er klar til at gå i nærkontakt med venner og fjender. Har du mod på at herse lidt rundt med de øvrige gæster kan du også vælge at give den som stilfuld kvindelig general – det har mændene nok ikke det fjerneste imod!

  Hvis du vælger et militær eller army kostume til festen er du med sikkerhed blandt de bedst udklædte gæster – og blandt de mest populære overhovedet. Husk at army tøj og kostumer også kan være populære hos børnene - det er altså ikke kun til os voksne. Måske det er noget for din dreng?

  At være soldat er for mange mennesker et særligt job, som samtidig er en drenge- eller pigedrøm, der enten går i opfyldelse eller ikke, når man bliver ældre. Men så er det jo en dejlig ting, at man altid kan blive soldat som voksen – i hvert fald for en aften – når man er inviteret til kostumefest, temafest, fastelavn, har sidste skoledag eller hvad som helst årsagen er. Det er en drøm mange har lige fra de er børn.

  Et soldat kostume og army tøj kan bruges af både kvinder, mænd og børn, og det er et populært valg, for det kan blive en sjov aften, når soldaten først kommer i gang med at svinge de sorte støvler på dansegulvet.

  Mænd, kvinder og børn er soldater

  Med et soldater kostume kan du vælge mellem den bløde og søde soldat eller den rå type, der skjuler sig bag solbriller, camouflagesminke og hjelm eller kasket. Lad bare de andre kigge efter dig en gang ekstra, hvis du vælger en af de særlige sommervenlige uniformer, hvor det med andre ord er et minimalt soldater kostume, du bærer. Det er ingen hemmelighed, at soldaten i uniform tiltrækker sig stor opmærksomhed fra interesserede, der helt naturligt fascineres af det andet køn i uniform. Det er bare på med trøjen, drenge og piger - børn og voksne.